Optimális fényvédelem a gyerekek bőrére!

Most, hogy nyakunkon a nyár, eljött az idő, hogy beszerezzem az éves kötelező fényvédőket, felkészülve a nyaralásra.  Mivel nagyon jó kapcsolatunk van a bőrgyógyászunkkal – és a másfél éves kislányom is rajong érte – kikértem a véleményét, melyik lesz a leghatásosabb.

Volt néhány kritériumom persze, ne legyen ragacsos- a fiam nem bírja, ha krémezem -és egy örökmozgót is könnyen és gyorsan beboríthassak vele -igen, Szélvész kisasszonyra gondolok.


Az orvos ajánlására így választottam a Photoderm Kid Spray SPF 50+-t, és nem csalódtam: nagyon magas UVA és UVB védelmet biztosít, vízálló, nincs illata és a spray kiszerelésnek köszönhetően még én is gyorsan végzek vele.

Teszteltük hétvégén a kertben, már most rajongok érte!

 

Zsófi, webszerkesztő

Szerencsére nagyon klassz bölcsibe járunk, mindenre figyelnek, így szólt kedvenc bölcsis nénink, hogy vigyünk be fényvédőt, amivel már tavasztól védik a gyerekek bőrét, ha az udvaron játszanak.

Nem volt kifejezett ajánlásuk vagy kérésük, de említették, hogy ezt a Bioderma Kid spray-t, hogy már más szülő is hozta és nagyon bevált: mivel magas az UVA/UVB védelem, nem égnek le a kicsik- mondjuk figyelnek is rájuk, köszönet érte- a spray kiszerelés miatt nagyon szeretik ők is és boldogan fújják egymásra is, bőrgyógyászatilag tesztelt így a bőrüket sem irritálja, ami nekem nagyon fontos!

Csak ajánlani tudom, komolyan, ha biztonságos fényvédőt szeretnétek!

Szilvi, kereskedelmi asszisztens

Új mami vagyok, így – nézzétek el nekem – de elég sok mami csoportban benne vagyok, hogy segítséget kérjek, ha elakadok bármivel kapcsolatban. Volt már jó ötlet az altatáshoz, a hozzátáplálással kapcsolatban is, és most, hogy az első hosszú hétvégénkre készülünk a babával, a fényvédelemmel kapcsolatban is innen gyűjtöttem tanácsokat. A mamák már a bőrápolás kapcsán is sok jót meséltek a Bioderma termékekről, (én pedig fiatal korom óta a micellás vizük rajongója vagyok) így nem volt kérdés, hogy kipróbálom a fényvédőt is.

Szimpatikus, hogy nagyon pici kortól (12 hó) használható, vigyáz a baba bőrére, könnyű az állaga és az egész család használhatja- ami a pakolásnál sem lesz hátrány, és a férjem is el fogja viselni ha nem kenem ragacsosra.

Mivel sok jót olvastam róla, biztosan szeretni fogja a család, ha nem felejtem el, megírom azt is!

Panni, rovat-szerkesztő

Bár nekem még saját gyerekem nincs, így minden szeretetem a keresztlányomon töltöm ki, ennek eredményeképpen húzom vonom egész nyáron!  Most, hogy egyre többet mehetünk programozni felpakolom a kiscsajt és már megyünk is!

5 éves, és pontosan tudja mit akar, és tökéletesen utánozza a felnőtteket – engem is – így ahogy útnak indulunk jelzi, hogy kenjem be a napocska ellen.

Naná, hogy a legjobbat akarom neki és magamnak is! A magas fényvédelem alap, a Photoderm Kid pedig SPF 50+, UVA/UVB szűrőkkel védi a bőrt, nincs illata, és a táskámban is elfér, ha újra kellene kenni magunkat.

De a legjobb, hogy már most jó példát mutathatunk, a bőr pedig nagyon hálás lesz a gondoskodásért!

Ági, rovat-szerkesztő

Az anyósomra hagytuk a csemetét egy egész hétvégére. Nagyon szeret ott lenni, a kert maga a dzsungel és persze a mama mindent megenged neki. Ilyenkor persze én is szemet hunyok néhány dolog felett, de egyből nem engedek: legyen alaposan bekenve fényvédővel a gyereke, ha a kertben játszanak.

Nem mindenben értünk egyet, de ezzel meglepett anyósom nagyon: mikor vasárnap felvettük a csemetét, büszkén mutatta gyógyszertári szerzeményét, a Bioderma Photoderm KID SPF 50+ sprayt, amivel egész hétvégén kenegette a bőrét.

Magas UV védelem, illatmentes – ez nekem fontos – könnyű a textúrája, nem ül be a bőrbe és igazán nagy móka fújogatni.

Meglepett, de nagyon örültem neki. Ja, mikor eljöttünk, el is kértem tőle, azóta én is ezt használom!

Dia, social media manager

Egész mama csapatunk nevében mondhatom: nálunk ez a gyerek fényvédő lesz az idei sláger! Már nem tudom ki hozta magával – hetente egyszer a margitszigeti közös randik során mindenki felelős valamiért – ezt az aktuális fényvédő-felelősünk dobta be a közösbe.

Ami szuper, hogy a 12 hónapos kortól használható és nagyobb gyerekeken is, vízálló (ami nagyon fontos az egész napos rohangálásnál), nem ragacsos (egyik gyerek sem szereti, ha ragad), bőrgyógyászatilag tesztelt, így biztonsággal használható.

Azóta már meg is beszéltük, hogy a fényvédő-felelősünk ezt hozza mindig magával, és mi mamik is szeretjük, mert felnőttek is használhatják.

Adrienn, szerkesztőség vezető