8 C
Budapest
2024. április 19.

Rólunk mondták

danubius-hotel

„A Happy Family egy barátságos és professzionális cég. Kommunikációjukban a gyerekekkel kapcsolatos témák minden területét érintik, így mi is mindig szívesen fordulunk hozzájuk saját családbarát márkánk kampányaival.

Szívvel-lélekkel dolgoznak, tudván, hogy az olvasóik, legfőképpen az anyukák számára az őszinte, segítőkész hozzáállás mennyit számít a mindennapok teendőiben. Ugyanakkor ez a közvetlen, emberi viszonyulás a hosszútávú üzleti kapcsolatok alapja is egyben.”

König Erika, Danubius Hotels, marketing igazgató
sonnentherme-115x

„Ugyan csak rövid ideje dolgozom együtt a csapattal, de csak és kizárólag pozitív véleményt tudok róluk alkotni. Èrződik az együttmüködéseken, hogy a szerződött partnerek javát akarják, sikeressé szeretnék tenni a közös projekteket, közös érdek az eredményesség. Mindig kedvesek, emlékeztetnek a leadási határidőkre, komoly szaktudással bírnak, és minden egyes beszélgetés során mosolyt csalnak az arcomra. Csak ajánlani tudom hogy szerzódj a Happy Family-vel és hogy Te is tagja légy a boldog családnak “

Lakotár Orsolya, Sonnentherme és Hotel Sonnenpark, PR és marketing
kapos-spa-115

„Szállodánk, a Hotel Karos Spa néhány éve dolgozik együtt a happyfamily.hu-val. Családbarát hotelként mindig is fontosnak tartottuk, hogy olyan felületeken jelenjünk meg, melyek elsődleges célcsoportjai a családok, s ahol külön hangsúlyt kapnak a nekik szóló programok, kirándulási lehetőségek, újdonságok. Egy lendületes, kreatív, kiváló szakmai tudású csapattal dolgozhatunk együtt, akik mindig törekednek arra, hogy új trendekkel, remek ötletekkel még tovább fejlesszék és színesítsék kínálatukat. Vezetőjük, Kalcsó Adrienn személyében mindehhez a legjobb partnerre leltünk, kedvessége, segítőkészsége és magas szintű szakmai ismeretei lévén kiváló együttműködést van szerencsénk fenntartani.”

 

Szekeres Éva, Hotel Karos Spa, marketing manager
danubius-hotel

„A Happy Family csapata nemcsak rendkívül együttműködő, professzionális és eredményorientált, de élmény velük együttdolgozni. Mégpedig azért, mert – nomen est omen! – éppen olyan érzés, mintha az ember egy boldog család kellős közepébe csöppent volna: mindig jókedvűek, pozitívak és a megrendelőt is családtagnak tekintik! Köszönet az együttműködésért!”

Fodor-Kassai Mónika, Danubius Hotel Group, PR igazgató
oxigen-logo

„A Happy Family kifejezetten profi, gyerekcentrikus csapat. Naprakészek, gyakorlatiasak és nagyon kreatívak. Ajánlataikat, kampányaikat a lehető legnagyobb alapossággal és szeretettel készítik elő, fókuszálva a családok igényeire. Együttműködésünk során hamar meggyőztek minket arról, hogy az értékeken és élményeken alapuló szolgáltatások a fő profiljuk.”

Sárvári Krisztina, szállodaigazgató, Oxigén Hotel **** superior Family & Spa, Noszvaj
tornacos-logo.jpg_dmur

„A Happy Family kifejezetten profi, gyerekcentrikus csapat. Naprakészek, gyakorlatiasak és nagyon kreatívak. Ajánlataikat, kampányaikat a lehető legnagyobb alapossággal és szeretettel készítik elő, fókuszálva a családok igényeire. Együttműködésünk során hamar meggyőztek minket arról, hogy az értékeken és élményeken alapuló szolgáltatások a fő profiljuk.”

Bognár Veronika, Tornácos Ház, Hegykő, sales & marketing
bereczki-eniko-115px

„A Happy Family egyedülálló családi oldal Magyarországon, ezért öröm számomra, hogy egy ilyen felületen láthatom vissza írásaimat. Hogy mire gondolok itt? Arra, hogy a Happy Family rendkívül innovatív, szerethető, modern módon fókuszál – a szó legjobb értelmében véve – konzervatív, örök érvényű családi értékekre. Ezt mint feleség és 3 gyermekes édesanya különösen így érzem. 

Másik kiemelkedő érdeme, hogy bloggerei számára rendszeresen olyan hasznos és családias rendezvényeket szervez, ahol a meghívott előadókon kívül, lehetőség adódik az eszmecserére, amelyen keresztül rengeteget lehet inspirálódni és fejlődni.”

Bereczki Enikő, feleség, 3 gyermekes édesanya, content marketer, ifjúsági szakértő, blogger (saját blogok, oldalak: panpeterstop.blog.hu, generationdilemmas.com)
antalfykriszti-115px

’Bármi is égett bele az elmémbe 2011 novemberében, áldom érte a sorsom, hogy volt bátorságom és lehetőségem akkor belevágni a blogolásba. Ennek köszönhetem, hogy olyan embereket tudhatok a barátaimnak, akiket régen csodáltam, hogy olyan helyekre jutok el, amikről egykor csak álmodoztam, és, hogy egy olyan közösség kiemelkedő tagja lehetek, ahova minden blogger büszkén csatlakozna. Ez a Happy Family, ahol alap a jó hangulat, a feltétel nélkül szeretet, ahol a mai rohanó világban bármikor megpihenhetek, ahol mindig önmagam lehetek. Ebben a közösségben mindig újat tanulok, alkothatok és kiélhetem a fantáziámat, amit a közösség tagjai nem, hogy elnyomnak, hanem még nagyobb szárnyakra ültetnek. Itt aztán bátran lehetek egyedi, kiemelkedhetek különc kis ötleteimmel, de ugyanakkor időről időre inspirálódhatok, Már többször volt szerencsém együtt működni a Happy Family-vel, és remélem a bükfürdői kalandom csupán a kezdet lesz ebben a fantasztikus közös utazáson.”

Antalfy Krisztina, voilamode.blog.hu, blogger, szerkesztő
FonyoBarbara-115px

„Ötgyerekes édesanyaként a család elkötelezett híve vagyok. Bloggerként is hiszek e közösség támogató erejében. Ezért is csatlakoztam a Happy Family-hez, amely azt nyújtja, amire a legnagyobb szükségem van: támogatást és bátorítást az anyaságomban, inspirációt és élményeket az íráshoz. A hazai és külföldi helyszínekre szervezett személyes találkozók pedig hozzásegítenek ahhoz, hogy a legmerészebb álmaim is valóra váljanak.”

R. Fonyó Barbara, Momwithfive blog, szerző, szerkesztő