Ars Poetica

A Happy Familyt azért hoztuk létre, mert hiszünk abban, hogy a család intézménye értékes, fontos, nem divatjamúlt! A boldog család fogalma nem csupán illúzió, a mai rohanó világban sem. Természetesen ehhez szükség van idő-, energia befektetésre, de legfőképp a szív és a személyiség teljes odaadására.

Szlogenünk, miszerint a CSALÁD: ÉRTÉK, mára még fontosabb, mint akár 10-20 éve, így küldetésünknek tartjuk az örökérvényű családi értékek védelmezését.

Kommunikációs csatornáinkon, rendezvényeinken, termékkollekcióinkon keresztül is szeretnénk hidat biztosítani Partnereink és a  – számunkra kiemelten fontos –  családok között. Bátran állíthatjuk csapatunkkal, hogy ebben a kapocs-szerepben nagyon jól érezzük magunkat.

Bloggereinkkel, újságíróinkkal csak úgy lubickolunk a termékek, és szolgáltatások tesztelésében, azoknak a FELÉTEK való objektíy és blogger/újságírói szemszögből szubjektív, színes elemzésében, hogy minél szélesebb körkép álljon össze, segítsük Számotokra is a tájékozódást, és természetesen inspiráljunk Titeket.

Családi infóportálunk naponta frissülő, hiteles, mérték-, és értékadó tartalommal vár Titeket! Tartsatok velünk, igyekszünk szakértőinkkel minden témát körbejárni, ami a családi életet még teljesebbé, sikeresebbé teheti!

És a jövő? Nem titok: a Happy Family célja, hogy Veletek személyesen is még többször találkozzunk, beszélgessünk, és kreatív ötletekkel építsük tovább a közösséget. Nyitottak vagyunk a kommunikációra, szeretettel várunk, minden építő ötletet, észrevételt, kezdeményezést, ami a témáinkat érinti. Véleményetek fontosságát hangsúlyozzuk Partnereink felé is, és jó szívvel mondhatjuk, hogy sok szuper kivitelezést, fejlesztést a Tőletek hozzánk beérkező információk alapján hoztak létre, így véleményetek valóban hozzáadott érték lehet, számít.

Örömmel várunk Titeket web, – insta,- és pinterest oldalainkon, hoteles és egyéb rendezvényeinken, kövessetek minket! Ragadjatok billentyűzetet/tollat és írjatok az oldalainkon és az impresszumban is feltüntetett elérhetőségeinken!

A Happy Family vidám szerkesztősége