A Zalakarosi Fürdő a Happy Family TOP5 fürdőI között!

Elmeséljük nektek, hogy miért is szeretjük és ajánljuk olyan nagyon ezt a családi wellness paradicsomot!

Vajon mit is nézünk és figyelünk, amikor kiemelünk egy-egy fürdőbirodalmat hazánk sok-sok népszerű családi fürdője közül? Nem árulunk zsákbamacskát: a hely hangulatát és attrakcióit éppúgy górcső alá vesszük, mint a különféle életkorú gyermekek játéklehetőségeit és a szülők feltöltődését segítő wellness ajánlatokat, de nem marad ki az értékelési szempontok közül a vendéglátás, az étel-ital kínálat elérhetősége és változatossága sem.

Zalakarost, a Nyugat-Balaton régió kedvelt fürdővárosát senkinek nem kell bemutatni, immár több mint fél évszázada kínálja értékes gyógyvizét, amire az évek folyamán minden igényt kielégítő családi fürdőkomplexum épült. A Zalakarosi Fürdő napjainkban a térség legnagyobb és legtöbb attrakcióját felsorakoztató családi élményfürdője, ahol a közösen eltöltött idő feltöltődést, szórakozást és pihenést garantál, szó szerint minden korosztálynak, minden évszakban.

Ha kulcsszavakat keresünk a TOP5 fürdő kategóriába kerüléshez, azonnal az időjárásbiztos, a minőségi és a különlegesen szórakoztató jelzők fogalmazódnak meg bennünk. Óriási előny, hogy akár most, a tavasz küszöbén – például a tavaszi szünetben – is bátran felkereshetjük a Zalakarosi Fürdőt, mert beltéri fürdővilága fantasztikus vizes kalandokra hív. Mi sem ismerünk a víz jótékony erejénél hatásosabb relaxáló lehetőséget. A víz pihentet és aktivizál, stresszoldó és lazító, nyugtató és energetizáló hatására tényleg szükségünk van, hogy ki tudjunk lépni a hétköznapok szorításából. A Zalakarosi Fürdő medencéiben igazán újjászülethetünk és felfrissülhetünk gyermekeinkkel együtt, hiszen a csobbanás, a vízi kalandok a gyerekek igazi kedvencei.

Lenyűgöző a beltéri és a kültéri gyermek vízi világ, megszámlálhatatlanul sok nagyszerű attrakció hívja játékra a kicsiket és tiniket. Csúszdák, több szintes élménymedence, függőhidak, vízágyú és kötélhágcsó, totyogók pancsoldája – csak néhány jellemző a példa a szuper vizes lehetőségek közül. A jó idő beköszöntével, amikor a külső részek és az Adrenalin Csúszdapark is igénybe vehető, extrém kihívásokkal bővülnek a játéklehetőségek, természetesen a kamaszok, a nagyobb gyerekek számára. Szülőként őszintén örülhetünk ennek, hiszen ilyenkor a hátizsákban maradnak a digitális kütyük. Itt egyetlen gyermek sem marad élmény nélkül, ezt mi is garantáljuk!

Szülői oldalról nézve is rendkívül gazdag a lehetőségek tárháza. Elmerülhetünk a zalakarosi gyógyvízben, és lazíthatunk a több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medence komplexumban. Az élménymedencék rafinált masszázs fúvókái, a pezsgőfürdő, a vadvízi sodrás és a nyakzuhany különösen kedvelt elemek. A szaunavilágban, ahol 40-50 fokos hőmérsékletű gyermek szauna is rendelkezésre áll, a szárnyakat adó wellness életérzés mindenkit elbűvöl.

Ha a csobbanás mellé még programokat is keresünk a kicsiknek, hiszen néha fontos kijönni a vízből, a Zalakarosi Fürdőben a Kreatív Manók műhelyét kell megcéloznunk. A tavaszi szünetre összeállított animációs foglalkozásaikban kézműveskedést éppúgy megtalálunk, mint vízi tornát, óriás buborékshowt, lézerpartyt és lézershowt. Ilyen izgalmas elfoglaltságok között szóba se kerül, hogy unatkozna a gyerek.

A Happy Family szerkesztősége többször is kipróbálta már a Zalakarosi Fürdő családi wellness oázist, és szívből ajánljuk mindenkinek! Kisbabákkal, totyogókkal, nagyobbacskákkal és kamaszokkal is óriási élmény! A tágas terekben biztosítottak a csendes pihenés órái éppúgy, mint a közös családi csobbanás vidám kalandjai. A könnyen elérhető éttermek és bisztrók kínálata minden igényre elégedett választ ad, ami hatalmas szülői megkönnyebbülés. Tervezzétek be a tavaszba a Zalakarosi Fürdő felkeresését, élvezzétek a családi wellness minden pillanatát!

Örömteli, vidám vizes élményeket kíván a Happy Family szerkesztősége!