Népszerű márkák a legjobb áron!

Óriás gyerekcipő kínálat a CCC-ben

A megfelelő gyerekcipő kiválasztása gyakran felér egy kihívással. Érdemes olyan modellt választani, ami minden szempontból passzol fiatal viselője lábára, hiszen így biztosíthatjuk gyermekeinek a maximális kényelmet. A CCC legújabb kollekciójában a hangsúly a legfiatalabb vásárlók igényein van; a kínálatban olyan népszerű márkák sorakoznak fel, mint az adidas, a Puma, a Champion, a Sprandi vagy éppen a Vans.

A gyerekek körében már kezdetektől a sportcipő a legnépszerűbb cipőtípus, hiszen jól használható a fizikai aktivitás, de a mindennapos használat során is. Mivel a gyerekek sok időt töltenek bennük, ezért nemcsak a legújabb trendekhez kell igazodniuk, de kényelmesnek is kell lenniük. A Sprandi szem előtt tartja mindkét szempontot, ráadásul a tépőzáras modellekkel az indulást is megkönnyítik. A piros és tengerészkék árnyalatok mellett retró dizájnban is megtalálhatjuk az örök kedvenc lábbeliket. A kínálatban olyan ikonikus sportmárkák cipőit is megtaláljuk, mint az adidas, a Champion, a Puma és a Vans.

A szezon különlegességei a rajzfilmes motívumokkal díszített cipők, amelyek között a Mancs Őrjárat szereplői újoncként lépnek színre. Marshall és barátai mostantól lépten-nyomon velünk lehetnek, hiszen a lábbelik mellett hátizsákon és bőröndön is megjelennek a kutyusok. A kiegészítők és a cipők kombinálásával könnyedén, ráadásul kedvező áron állíthatjuk össze gyerekünk tökéletes szettjét. A Disney-figurákért rajongók is találnak nekik tetsző darabokat, legyen az egy színes Mickey egeres sportcipő, vagy a kisfiúk kedvence, egy Pókemberes lépő.

A Lasocki termékeivel a legkisebb trendszetterekre gondoltunk: a világos színű modellekkel kiegészíthetjük a napsütéses tavaszi napok outfitjét; a fiúknak a velúr mokaszin, a lányoknak a bőrpapucs adhatja meg a melegebb napok bájos stílusát.

A “Mini me” stílus, vagyis a szülők és gyermekek egyforma öltözéke még mindig divatban van. Ezt a trendet megragadva, többek között a Beverly Hills Polo Club kínálatában is találunk sportcipőket széles méretválasztékban. A visszafogott színek és design révén ezek a lábbelik minden életkorban nélkülözhetetlen kellékei a sportos eleganciának.

A gyerekcipők széles választéka a CCC üzleteiben, a webshopban, valamint az alkalmazásban is elérhető.

#cccshoesbags #multibrandkids #ccckids