Zalakarosi Fürdő … egy család vagyunk

Próbáljátok ki Ti is az ország egyik legjobb családbarát fürdőjét!

Tudjátok, hogy a több mint 50 éves Zalakarosi Fürdőn gyógyulást, feltöltődést és felejthetetlen élményeket garantál minden családnak? Egy kis visszatekintéssel jól látható, hogy 1965-től építik, fejlesztik, bővítik a fürdőt a folyamatosan változó piaci igényeknek megfelelően, és ebben soha nincs megállás.

Mindezt arra a páratlan ajándékra alapozzák, amit a város Európa-szerte egyedi és különleges összetételű gyógyvíz formájában a természettől kapott és létesítményükben a gyógyulni vágyó vendégek szolgálatába állítanak. A széleskörű gyógyászati kezelések elsősorban a mozgásszervi megbetegedéssel küzdők számára jelentenek megoldást, de fürdőkúráik eredményesen alkalmazhatók krónikus nőgyógyászati, szív- és érrendszeri, ideggyógyászati panaszok, vagy akár bőrproblémák esetén is. Zalakaros hivatalos, minősített gyógyfürdő és gyógyhely, gyógyászatuk szolgáltatásai az egészségbiztosító által támogatott formában, kedvezményesen is igénybe vehetők.

A tények magukért beszélnek:

Termálvíz-készletük kiaknázásának köszönhetően kínálatuk rendkívül sokoldalú,s bár felmérések alapján a legtöbben gyógyfürdőként gondolnak rájuk, többek ennél:12 hektáros, parkosított strandjuk és fedett gyógyvizes fürdőjük mellett rendelkeznek külső-belső élményfürdővel, extrém csúszdaparkkal, kültéri és beltéri gyermekvilággal. Gyógycentrumuk jellegzetes kupolás épületcsarnokát felújították, modernizálták, ez a részlegük a pihenésre, gyógyulásra, feltöltődésre vágyó látogatók zalakarosi oázisa lett. Ezen felül 2019-ben elkészült exkluzív szaunaviláguk, így 21. századi körülmények között, magas színvonalon kínálják a szaunázás élményét is. A rekreáció, a testi-lelki egyensúly, egészségtudatosság alapfogalmak náluk. Ezt az irányvonalat wellness, medical wellness kezeléseik, alakformáló szolgáltatásaik méltón képviselik – csak rá kell bíznotok magatokat kollégáik szakértelmére. Azt, hogy fejlesztéseikkel jó úton járnak, turisztikai-szakmai elismerések és közönségsikerek igazolják vissza. Számos rangos díjat zsebeltek már be, és méltónak találtattak magas fokozatú nemzetközi minősítésre is.

Fő céljuk, hogy a család minden korosztályának találkozóhelye legyünk, vendégeik igényeit és kényelmét az év bármely időszakában maximálisan kiszolgálják. Törekvéseik partnereik elképzeléseivel is találkoznak: a fürdővel közvetlen összeköttetésben lévő 3 és 4 csillagos szállodák minden igényt kielégítenek, ha több napos pihenésre érkeznek Zalakarosra. 2019-ben felújított Fürdő Hotelük is családias környezetben, kényelmes és vidám hangulatú szobákkal vár Titeket Zalakaros központjában, pár perc sétára a fürdőtől.

Kalandra fel a család aprajával-nagyjával, irány Zalakaros, és az ország egyik legjobb családbarát fürdője!

További infókat itt találtok: hellozalakaros.hu

MEGOSZTÁS