Virág helyett kényeztető Lush fürdőtermékek – Ajándékötletek minden anyukának

Május 2-án ünnepeljük együtt a csoda anyukákat és kényeztessük őket tetőtől talpig – mert megérdemlik!

Hogy a Lush-nál ez mit is jelent? A bolygónk védelme kifejezetten fontos számunkra, így a rengeteg levágott virág helyett nálunk ez illatos fürdőtermékeket és gyönyörű, újrahasznosított anyagból készült ajándékcsomagokat jelent. Gyújts gyertyákat, készítsd elő a fürdőszobát és lepd meg anyukádat egy különleges fürdőélménnyel. Idei kollekciónk telis-tele van a frissesség és virágok illatával, amit biztosan imádni fog!

Mamma Mia … újra itt vagyunk!

Rose Gold
Fürdőbomba
1990 Ft / dbPihenj a csillogó naplementében. A narancssárga és a rózsaszín tónusok megnyugtató virágaromákat árasztanak ebből a gyönyörű illatgömbből.

Mamma Mia
Zuhanyradír
4290 Ft – 300g

Frissítő rózsaszín grapefruit püré, tisztító rózsaszín agyag és radírozó himalája kősó – Oh jaj, hogy is tudnál ennek ellenállni?!

Violet Cream
Habfürdő
2290 Ft / db

Ennek a lila habfürdő csodának puha alapja van, mely gondoskodik a lágy fürdőzésről. Az ibolya és bergamottbuborékok halványan burkolják be a lilává varázsolt vizet. Két fürdéshez elegendő!

Jasmine Cream
Habfürdő
2290 Ft / db

Elegáns, virágos – belül krémes fondant töltelékkel. A jázmin és ylang-ylang illata átjárja a teret, miközben finom hab tölti fel a kádadat. Két fürdéshez elegendő!

Mother Of Pearl
Fürdőbomba
2290 Ft / db

Add ezt a különleges gyöngyöt anyukádnak, mely orchideák illatát árasztó luxus tejfürdőt hoz létre. A bomba külső héja megolvad és rugalmassá teszi a bőrt.

Atom Heart Mother
Fürdőbomba
1890 Ft / db

Élvezd a közelgő nyári napok látványát és illatát napfelkeltétől egészen napnyugtáig. A kis felhők a nyári égboltra emlékeztetnek. És az illata? Bizony, lehengerlően almás, mint a Once Upon A Time kollekciónak.

Kényeztető csomagjaink

Thank You
Anyák napi ajándékcsomag
3890 Ft / db

Két fürdőcsoda a hálád kimutatásához. Ez a friss, felemelő ajándékcsomag, és a benne lévő fürdőbomba és habfürdő segít szívből köszönetet mondanod. A Rainbow habfürdő exkluzív termék, kizárólag ebben a csomagban.

You’re The Best
Anyák napi ajándékcsomag
6290 Ft / db

Zuhanyzó és testápolási termékek triója annak, aki a legjobb. Mutasd ki, hogy számodra ő az első, ezekkel a zuhanyzáshoz és testápoláshoz való édes, lazító termékekkel.

 

Rhubarb and Custard
Exkluzív szappan és szappantartó
7790 Ft / db

Ez az egyedi szappantartó 79% újrahasznosított fehér agyagból készül, mely mosdók, wc-k és csempék gyártásakor keletkezett maradékból származik. Hozzá a gyümölcsös Rhubarb & Custard szappanunkat párosítottuk a hidratáló kényeztetésért.

Mum
Anyák napi ajándékcsomag
9990 Ft / db

Négy virágos fürdőcsoda egy gyönyörű, tavaszi csomagba burkolva. Bárkit is hívsz Anyának, ezekkel a fürdőbombákkal és habfürdőkkel egyértelműen kimutathatod, mennyire sokat jelent neked.
Happy Mother’s Day
Anyák napi ajándékcsomag
19.590 Ft / db

Hét kényeztető fürdő-, zuhany- és testápolási kincs az egész test ápolásához, plusz egy gyönyörű, többször használható kendőcsomagolás. Ezzel a nagy ajándékcsomaggal egyszerűen köszönetet mondhatsz és kifejezheted a hálád.

 

Hello Gorgeous
Kényeztető ajándékcsomag
12.990 Ft / db

Ettől a hat kényeztető terméktől bárki észbontónak érzi majd magát. Fedezd fel ezeket az ínycsiklandó termékeket, melyek egyszerre nyugtatják, kényeztetik és puhítják a bőrt.

 

A kollekció már elérhető a hu.lush.comon illetve a Lush üzletekben is. Ha otthonod kényelméből rendelnél vagy meglepetésnek küldenél csomagot anyukádnak, válaszd a WOLT-ot és rendelj tőlük gyorsan, könnyedén!

 A teljes kollekciót itt tudod megnézni!