Virág helyett: ajándéktippek Anyák napjára

Az idei anyák napját a karanténban töltjük. Hogy ne legyen szomorkás ez a nap, próbáljuk meg a maximumot kihozni belőle. Emlékezetes lehet az ünnep, ha virág mellett (amit most elég nehéz beszerezni) inkább valami maradandó értéket adunk édesanyánknak.

Most sajnos nem látogathatunk el hozzá a vírus veszélyei miatt, így érdemes futárral küldeni ajándékunkat, hogy időben megérkezzen.

Összeválogattuk Nektek a világmárkákra szakosodott FashionWatch.hu kínálatából stílusos és egyedi ajándékokat. Nézzünk néhány igazán trendi órát és ékszert, ami garantáltan nem hervad el és a futár házhoz is viszi.

SZÍVES ÉKSZEREK

Annál egyértelműbben semmi sem fejezheti ki a szeretetet, mint egy szívecskés ékszer. Számtalan stílus közül választhatsz, így könnyen találhatsz olyat, ami megfelel édesanyád ízlésének és örök emlék marad.

CHARM MEDÁLOS KARKÖTŐK

Évek óta tartja magát a kedves kis charmok divatja, a német Leaf márka anyák napi kollekciójában ráadásul akár személyre szabott ajándékot is össze tudsz belőlük állítani.

FŐSZEREPBEN A GYÖNGYÖK

Az egyszerűbb szabású, letisztult ruhafazonokhoz nagyon jól illik a gyöngy, ami most ismét divatba jön, például a Leaf német ékszermárka legújabb kollekciójában is a gyöngyök kapták a főszerepet. Egyszerű, letisztult, mégis feltűnő darabok, amik még a legegyszerűbb ruhát is képesek feldobni.

KÖZPONTBAN A SOKSZÍNŰSÉG

A különböző tervezésű és számos színben kapható H2X órák közül könnyen kiválaszthatjuk az éppen nekünk tetsző darabokat ízlésünk vagy akár hangulatunk alapján

A fent említett termékek FashionWatch webshopjában elérhetőek. Most hatalmas Anyák napi kedvezményekkel vásárolhatók meg a csodás ékszerek és órák. Most az egész ország területén ingyenesen szállítják ki a 20 000 Ft felett megvásárolt ékszereket, órákat. https://webshop.fashionwatch.hu/

Forrás és fotók: FashionWatch Marketing PR