Vidám, színes ősz a Zichy Birtokon

„Hogy miért szeretjük itt Bikácson őszt? Mert csodaszép színeket varázsol a birtokra és mert az őszi napsugár olyan lágyan cirógatja az arcunkat. Sünik, mókusok szorgoskodnak körülöttünk, készülődnek a télre, mi pedig kíváncsian lessük őket a közelből. Azt is szeretjük, amikor borús, esős az idő, ilyenkor esőkabátban sétálunk a békés birtokon és hallgatjuk az esőcseppek kopogását. Az ősz itt nem az elmúlásról szól, hanem az újrakezdésről. Szeretnénk ezt az élményt megosztani vendégeinkkel is.”

Kedvezményes csomagajánlatokkal várja vendégeit a Zichy Park Hotel**** ősszel is. Hétköznapi foglalás esetén még nagyobb kedvezményekre számíthatunk. A családbarát szállodában különös összhangot alkot egymással a négycsillagos kényelem és a dolgos vidéki élet.

A birtokon horgász- és csónakázótó található, valamint a gyerekek legnagyobb örömére rengeteg állat – lovak, pónik, kiskecskék, nyuszik és egy teljes baromfiudvar. Lehetőség van bejárni a környéket gyalogosan vagy akár kerékpárral, mely a recepción bérelhető. Az új játszószoba a gyerekek nagy kedvence.

A wellness részlegen élménymedence, hagyományos és infra szauna, valamint többféle masszázs várja a testileg-lelkileg feltöltődni vágyó vendégeket. A kültéri jakuzzi pedig ősszel és télen is üzemel. Különleges élmény hűvös vagy akár fagyos időben a kellemes meleg vízben üldögélve csodálni a hulló őszi faleveleket vagy később akár a hóesést.

Nyugodt őszi pihenés – Csomagajánlat

Disznótoros hétvégék

Már évek óta igen népszerűek a birtokon a disznótoros hétvégék. Szombat reggel nyolc órakor kezdődik a program, mivel mással, mint egy kupica pálinkával, ami egyrészt erőt ad az egész napos nehéz fizikai munkához másrészt pedig bátorságot a disznóval való szembenézéshez. Természetesen vendégeink számára az aktív részvétel opcionális – aki szeretne, részt vehet a munkálatokban, de csendes megfigyelőként, forralt bort kortyolgatva is izgalmasan telik majd az idő.

A menü egész nap a disznóvágás folyamatához igazodik – így a reggeli sült vér házi savanyúsággal és kemencénkben sült friss házi cipóval. (Természetesen a normál svédasztalos reggelit is lehet fogyasztani az étteremben.) Ebédidő környékére elkészül a sváb böllér leves, a toros pecsenye és a sült oldalas is. Mindezt sváb káposztával és hagymás tört burgonyával kínálják. A túrós rétes elmaradhatatlan csemegéje az ebédnek.

Nem érdemes kihagyni a délutáni borkóstolót a Vincellérház borospincéjében. Ezen a programon szakértő borász segítségével mutatják be a tájegység legfinomabb borait.

Az élőzenés, disznótoros vacsora méltó megkoronázása a napnak. A vasárnapi távozáskor a vendégek kóstolócsomagot kapnak, így még hétfőn is élvezhetik a hétvége vidéki ízeit és hangulatát.

Disznóvágás a Zichy Birtokon – Csomagajánlat

MEGOSZTÁS