Vadonatúj szálloda Nyíregyházán családokra hangolva!

Nagyon jó hírrel szolgálhatunk neked! Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdőn 2019. októberében nyílt meg a város legújabb és legkomplexebb szolgáltatást nyújtó szállodája, a 123 szobás Hunguest Hotel Sóstó.

A szálloda Sóstógyógyfürdő szívében, gyönyörű tölgyerdővel körbeölelt környezetben, a belvárostól hat kilométerre helyezkedik el. Tágas szobák, elegáns belső terek biztosítják vendégeink testi-lelki feltöltődését, családok számára összenyitható szobák állnak rendelkezésre. A vendégek akár fürdőköpenyben is átsétálhatnak az Aquarius Élmény – és Parkfürdőbe, a belépőjegy árát valamennyi szállodai csomag tartalmazza, de saját wellness részleg is kellemes kikapcsolódást ígér három szaunával és jacuzzival, fitnessteremmel. A családok számára további vonzerőt jelent a hotel gyermekszigete és az egész évben nyitva tartó állatkert, a SóstóZOO, amely mindössze néhány perc sétára található. Tudtad, hogy már két alkalommal is Európa legjobb állatkertjének választották a nyíregyházi állatparkot?

Az egész évben nyitva tartó Aquarius Élményfürdő egy wellness, élmény és gyógyászati komplexum, a hozzá tartozó Parkfürdő stranddal együtt összesen 22 medencével és számos szolgáltatással, élménnyel várja a vendégeket 10 hektár gyönyörű zöld környezetben:

Élményvilág a szórakozást keresőknek (hullámmedence, vízfüggönnyel, barlanggal készült vadvízi sodrófolyosó, különböző óriáscsúszdák)
Gyermekvilág a gyerekek szórakoztatására (gyermek medencék, csúszdák, Inka romtemplom, kincses sziget és egyéb élményelemekkel kiegészített mesés gyermekvilág)
Termálvilág a prevenciót, megelőzést és a gyógyulást keresők számára (minősített gyógyvíz, beltéri, és kültéri gyógyvizes medencék (34-36 C), pezsgőfürdő, Kneipp medence, magas színvonalú fürdőgyógyászati balneoterápiás és fizikoterápiás kezelések, gyógy-és wellness masszázsok,
Szaunavilág finn szaunák, gőzkamra, sóbarlang
Parkfürdő – szabadtéri strandfürdő termálmedencékkel, gyermekmedencékkel, csúszdákkal, sodró folyosóval, pool-bárral és jacuzzival
Uszoda – az 50 m-es uszoda a Parkfürdő területén

A Hunguest Hotel Sóstó igazi három generációs szálloda, jó választás gyerekekkel érkező szülőknek, nagyszülőknek is, ahol nagy szeretettel várnak téged, kedves családoddal. Ne hagyjátok ki, foglaljatok a www.hunguesthotels.hu/sosto honlapon!

További információk:
Hunguest Hotel Sóstó
4431 Nyíregyháza, Szindbád sétány 11.
Tel: +36 42 244 581
Email: hotelsosto@hunguesthotels.hu