Utazz velünk -most még csak képzeletben – 1. rész!

Lassan már három hete, hogy otthon vagyunk, és azt kell mondjuk, egy percig sem unalmas az élet. A szerkesztőségi feladatok mellett, online tanulunk a gyerekekkel, készülnek a mesterművek a konyhában, és be kell valljuk, most még alaposabb a takarítás is, mint valaha. Mi az, ami legjobban hiányzik? A barátok, a nagyszülők, a mindennapjaink és persze az utazások is, amit egyelőre most még csak tervezgethetünk. Ha végre elcsendesedett nálatok is a ház, készíts magadnak egy finom teát, dőlj hátra a kanapén és utazz velünk gondolatban. Megmutatjuk a kedvenc helyeinket, amelyeket biztosan szép sorra meglátogatunk, ahogy megtehetjük!

Lehet furán hangzik- és neeem, még mindig nem mentünk egymás agyára- az utazásokat már most családdal tervezzük. Jót fog tenni egy kis tombolás a lakáson kívül, és még jobb lesz végig látogatni kedvenc helyeinket is, természetesen csupa családbarát hotelt.

Sunny&Pinky Bunny vizivilága kihagyhatatlan!

Ahogy útnak indulhatunk, az biztos, hogy bepakoljuk a csapatot és irány Ausztria és a Hotel Sonnenpark! Ne feledjétek, a burgenlandi hotel és élményfürdő mindössze 200 méterre van a magyar határtól. Felsorolni is nehéz lenne a programokat és gyerekbarát szolgáltatásokat, amit volt szerencsénk többször is kipróbálni, és a hotellel közvetlen kapcsolatban lévő – non plus ultra- Sonnentherme fürdőt, ahol a világ leghosszabb és egyben Ausztria első virtuális valóság vizicsúszdáján gondtalanul élvezhetnénk a pihenőnapokat. Katt ide gyorsan: www.sonnentherme.at

Reportage

Láthatjátok, hogy a 202 méter hosszú ”SpaceTwister” három különböző világon keresztül repít, és nem meglepő módon felnőttek és gyerekek kedvence egyaránt. Egy vízi „bobon” ülve, egy 360°-os térlátású VR szemüveget viselve száguldhatunk végig a csúszdán, és higgyétek el, megéri az élmény! Érdemes a hotel és a fürdő weboldalán tovább szörfözni, a rengeteg jobbnál jobb szolgáltatást és programot, -pl. az új Virtual Reality búvárkodást – nézve egy kicsit olyan, mintha már ott is lennénk. Sunny&Pinky Bunny, remélhetőleg hamarosan találkozunk, nagyon hiányoztok!

Igazi mesevilágba vágyakozunk!

A Bambara Hotel****prémium Eger mellett, Felsőtárkányban az erdő közepén várja a látogatókat, ami aztán valóban rabul ejti az egész családot. Mangó játszósarok, Dzsungel játszóház, rejtélypark és még sok más kaland gondoskodik a gyerekek szórakoztatásáról, amíg mi felnőttek a különleges 3 szintes, teraszos élménymedencében lazulunk.

Idén egészen biztos, hogy kipróbáljuk az Afrika Grand Lakosztályt, és persze kihagyhatatlan szórakozás a labirintusváros! De miért szeretnek annyira itt lenni a gyerekek? Hát persze, hogy Bizsu, a hotel kedves figurája már türelmetlenül várja őket, és többek között a cuki szurikáták miatt is! Ráadásul reggeltől estig szórakoztatják a kicsiket és nagyokat, és ha szerencsénk van, részt vehetünk a szurikáták etetésén is. Klikk a weboldalra, és utazz el te is egy kicsit, legalább gondolatban.

Nekünk a Balaton a riviéra!

Igy egyik nagy kedvencünket is meglátogatjuk biztosan: a Hotel Marina Port**** igazi gyerekbarát szálloda, ahová már szinte haza járunk. Gondolatban már a wellnessben üldögélünk és persze a szokásos és kihagyhatatlan masszázs időpont is befoglalva nekünk. Amíg mi felnőttek kikapcsolódunk és tudunk pár értelmes szót váltani egymással, addig a csemeték az animátorok által biztosított programokon lesznek, ebéd után egy kis csendes pihenő a családi szobában -minden alkalommal ide kérjük magunkat- és indulhat a közös wellness és játék a belső gyerek medencénél, a megszokott szivárványos csúszdával és a kedvenc vízköpő békánkkal. (hogy ez még mindig mekkora meglepetést okoz a gyerekeknek… )

Van még jópár kedvencünk, ha kettesben szeretnénk elcsenni néhány napot, és természetesen még további családos célpontjaink, mutassuk azokat is?

Szerzőnk: Brunner Ágnes, Happy Family munkatárs