Utazz velünk a burgenlandi Hotel Sonnenparkba és a hozzá kapcsolódó Sonnentherme fürdőbe!

Lassan már egy hete, hogy vége a sulinak, és azt kell mondjuk, egy percig sem unalmas az élet. A szerkesztőségi feladatok mellett, készülnek a mesterművek a konyhában, és be kell valljuk, most még alaposabb a takarítás is, mint valaha. Mi az, ami legjobban hiányzik? Hát persze, az utazások, amikbe már nagy elánnal bele is vetnénk magunkat.  Ha végre elcsendesedett nálatok is a ház, készíts magadnak egy finom limonádét, dőlj hátra a kanapén és utazz velünk gondolatban, majd foglalhatsz is! Mutatjuk is nektek egyik legkedvesebb burgenlandi helyünket!

Ugyanis ha van ‘must have’ lista, akkor egy ‘must visit’-nek is kell lennie. És ha van – márpedig miért ne lehetne – akkor a Hotel Sonnenparknak és a hozzá kapcsolódó Sonnentherme-nek mindenképpen rajta kell lennie!

Az biztos, hogy jót fog tenni egy teljes kikapcsolódás a munka-ovi-suli körforgásán, na meg persze végre a lakáson kívül!

Sunny&Pinky Bunny vizivilága kihagyhatatlan!

Ne feledjétek, hogy a burgenlandi hotel és élményfürdő mindössze 200 méterre van a magyar határtól. Felsorolni is nehéz lenne a programokat és gyerekbarát szolgáltatásokat, amit volt szerencsénk többször is kipróbálni, és a hotellel közvetlen kapcsolatban lévő – non plus ultra – fürdőt, ahol a világ leghosszabb és egyben Ausztria első virtuális valóság vizicsúszdáján gondtalanul élvezhetnénk a pihenőnapokat.

Láthatjátok, hogy a 202 méter hosszú ”SpaceTwister” három különböző világon keresztül repít, és nem meglepő módon felnőttek és gyerekek kedvence egyaránt. Egy vízi „bobon” ülve, egy 360°-os térlátású VR szemüveget viselve száguldhatunk végig a csúszdán, és higgyétek el, megéri az élmény!

Érdemes a hotel és a fürdő weboldalán tovább szörfözni, a rengeteg jobbnál jobb szolgáltatást és programot, -pl. az új Virtual Reality búvárkodást – nézve egy kicsit olyan, mintha már ott is lennénk.

Sunny és Pinky Bunny is Rátok vár!

Ők náluk érzik magukat a legjobban…

*Évente több, mint 10.000 baba érkezik a szállodába és több, mint 70%-a a vendégeiknek törzsvendég, akik 3-4 alkalommal is visszalátogatnak évente! A tágas, klimatizált szobákban az egész család kényelmesen elfér. Vendégeik 7 különböző szoba típus közül választhatnak 30 m2-től 76 m2-ig amelyek egy része speciális antiallergén kialakítású szoba. A nagyobb apartmanokban a gyerekek külön szobában alhatnak, választható emeletes- vagy gyerekágyon.

A legkisebb családtagokat az alábbi kényelmi extrák várják: rácsos kiságy, szoptatópárna, bébiőr, bili, vízforraló, babafürdetőkád, kapucnis törölköző és pelenkázó… Felnőtt vendégeiket a szobákban kávéfőzővel, teával és kávéval várjuk.

Kellemes helyen aludni egy dolog – finoman étkezni már egy másik

Vendégeiket teljes ellátással várják az étteremben, a pavilonban és a kávézó-bárban. Büféreggeli, bőséges ebéd, kávé és sütemény, büfévacsora frontcookinggal és házon belül készült finom sütemények kényeztetik vendégeinket.

A gyerekek önnállóan is kiszolgálhatják magukat a baba- és gyerekbüfében. Vendégeiket egész nap alkoholmentes italok, kávé és tea várja a Sunny Bunny italbárokban.

A Sonnentherme tökéletes kikapcsolódási lehetőségekkel várja vendégeit: úszással, pancsolással és fürdőzéssel a kellemes meleg termálvízben. A medencén kívül is akad azonban egy igazán fantasztikus környezet a melegedni, kikapcsolódni vágyó anyukáknak és gyermeküknek: Ausztria 1. Babaszaunája!

A hét több napján is látogatható a babaszauna anyuka és babája számára

A babaszauna Ausztria-szerte egyedülállónak számít. Lehetőséget biztosít a közös kikapcsolódásra, wellneszezésre. Miközben a gyermek egészségére is nagy hangsúlyt fektethet a szülő.

Nem csak a szülőknek jó

A legújabb orvosi kutatások szerint, amelyet a magdeburgi Otto-von-Guericke egyetem végzett, a szaunázás a kisbabák számára is egészséges.

 

Ugyanis a megfelelő mértékű izzadás stabilizálja a gyermek jólétét és immunrendszerét. A szaunázás közben a következő kívánt hatások jelentkezhetnek: az izomzat és a szervek erősödnek, a motorika és az ügyesség fejlődik, az ellenállóképesség javul, valamint pozitívan hat az agyra, a légzőszervekre, a szívre és a keringésre, elősegíti a szocializációt valamint a bőrre és az anyagcserére is jótékony hatással van.

A Sonnentherme bébiszaunájában a babák 60-70 °C-os hőmérsékletben, kellemes környezetben simulhatnak anyukájukhoz, és 3-5 percen keresztül élvezhetik a kettesben töltött pihentető együttlétet.

A szaunázást a friss levegőn tett rövid séta követi, amit egy kb. 5 percig tartó langyos vizes merülés zár. Törölközés és öltözködés után a babát meg kell itatni majd le lehet pihenni.

A szaunázást megelőzheti a babaúszás, amely során 25 percen keresztül sajátíthatja el a gyermek a vízben való játékos mozgást.

 

További információkat itt találtok és foglalni is tudtok: a www.sonnentherme.at/hu és a www.sonnenpark.at/hu oldalakon. Sunny Bunny világába is betekinthettek a www.sunnybunny.at oldalon.

.