Utazási tippünk Nektek: Magyar Afrika a Bükk lábánál

Családbarát wellness élményszállodaként Nyugat-Afrikai építészeti jegyekkel, a funkcionalitás és az európai kényelem ötvözésével, a Bükk ősfái között egy afrikai falu hangulatát idéző szálloda tárul elénk, a Varázslatos Bambara Hotel***Prémium.

Egyedi karakterével és az összetéveszthetetlen külső kiálló gerendasorával a nyugat-afrikai épületekre emlékeztet, mindezt Felsőtárkányban, festői erdei környezetben.

A romantikus Bükk ölelésében az exkluzív meghittséget árasztó szálloda kimeríthetetlen sokszínűsége elrepít Afrika varázslatos álomvilágába, egy egzotikus luxusutazásra.

Afrikai dizájn, európai kényelem

21. századi szálloda, amely magában hordozza Afrika esetlegességét, színességét, vidámságát, ritmusát. A szálloda izgalmas, misztikus és egybenvonzó. A Bambara Hotel****Prémium-ban Afrika varázslatos, mitikus atmoszférája európai kényelemmel, kényeztető szolgáltatásokkal és nemzetközi színvonalú gasztronómiával egészül ki.

A szálloda 76 autentikus szobával és 7 nádfedeles afrikai bungalow-val várja a vendégeket. Fizikai és szellemi feltöltődésre nyújt lehetőséget az élmény- és gyerekmedencéi mellett a dogon törzsi falut idéző Bambara Spa, valamint a hozzá tartozó só-, rőzse- és afrikai herbáriumkunyhó, a sópermetes gőzkabin, az uszadékfából épült szauna és az aromaillattal gazdagított élményzuhany.

A gyerekek élményszerzéséről a Mangó gyerekszoba mesevilága, a Dzsungel játszószoba izgalmai, illetve a Mátrix klub szórakoztató játékai gondoskodnak. Ezen felül a hotel állandó lakókkal is rendelkezik: az átriumban egy barátságos szurikátacsalád él míg a Bükki Rejtélyparkban a mini kenguruk a vendégek kedvencei.

A szállodát körülölelő erdőben fekvő „elveszett majomvárosban”, a Bükki Rejtélyparkban vadregényes feladatokat oldhatunk meg, így egész nap izgalmas programlehetőségeket kínál a felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

A Bambara Hotel****Premium autentikus afrikai és nemzetközi ízeket is felvonultató konyhája gasztronómiai utazásra invitálja a vendégeket, mindezt Budapesttől 1,5 óra autóútra, Egertől alig tíz kilométerre, Felsőtárkányban.

MEGOSZTÁS