Utazási tippünk: indián nyár közvetlenül a Balaton partján!

Töltsétek a balatonkenesei Hotel Marina-Port****-ban az indián nyár napjait: szeptemberben még simogató a napsütés, frissítő a tó vize és langyos a levegő. Az ősz tökéletes időszak az aktív szabadtéri családi programokra, de ha az időjárás kevésbé kegyes, náluk akkor is felhőtlen a szórakozás: a wellness és fitnesz részlegek, játszóház és szervezett gyermekprogramok minden körülmények között pompás időtöltést biztosítanak.

Az árnyat adó fákkal övezett vízparti parkban tenisz, kispályás foci és strand röplabda pályák várják a csapatsportok kedvelőit. A kisebbek a mászókákkal, hintákkal, csúszdával, homokozóval felszerelt játszótéren és trambulinon ugrálhatnak kedvükre, valamint a játszóházban tehetik próbára magukat. A kültéri sportok mellett pedig bármilyen időjárásban várja a családot wellness-fitness részlegük úszó- és gyermekmedencéje!

https://hotelmarinaport.hu/aktiv-pihenes-szabadido

Vízi kalandok az egész családnak a Balaton partján!

A hotel wellness részlegében, a 10×20 méteres feszített víztükrű úszómedence és a 10 személyes pezsgőfürdő üvegfalain keresztül relaxálás közben is csodálhatjátok a Balaton látványát. A medence mellett található Wellness Bárban könnyű ételeket és változatos italkínálatot ajánlanak nektek. A beltéri gyermekmedence és babapancsoló szivárványos csúszdával, vízköpő békával és spriccelő óriáskígyóval szórakoztatja a család fiatalabb tagjait.

https://hotelmarinaport.hu/wellness-reszleg

A hotel kitűnő kiindulási pont a Balaton keleti medencéjének felfedezéséhez: a Balatonkenesén is áthaladó, a tavat megkerülő Balatoni Bringakörúton az egész család biztonságosan ismerkedhet a környékkel. A Soós-hegy, melynek tetejéről páratlan kilátás nyílik a tóra, a löszfalba vájt tatárlikak, a lankás szőlő ültetvények festői környezetet nyújtanak a bicikli túrához. Kerékpárok is kölcsönözhetők, megfelelő védőfelszerelésekkel együtt, valamint igény szerint gyereküléssel, utánfutóval is kiegészítve.

https://hotelmarinaport.hu/csaladi-programok-a-kornyeken

Biztonságos nyaralás, idilli környezetben közvetlenül a Balaton partján

A szállodában az előírásoknak megfelelően fokozott elővigyázatossággal várják vendégeiket. Érintésmentes szolgáltatásaik gondoskodnak családotok biztonságáról: letölthető, személyre szabott GuestAdvisor applikációjukon keresztül érkezéskor azonnali check-in lehetőséget nyújtanak, valamint online fizetési opció, fertőtlenített szobák és szobaszervíz garantálja, hogy pihenéseteket a lehető legbiztonságosabb környezetben töltsétek.

Foglaljatok most, aktuális akcióikat itt tudjátok megnézni: https://hotelmarinaport.hu/szinpompas-oszi-csaladi-wellness-akcio

Forrás és fotók: Hotel Marina-Port**** Balatonkenese

Promóció

MEGOSZTÁS