Utazási tippünk: frissítő családi pihenés a Balaton-parton

Hosszú, eseményekben gazdag hónapokat tudhatunk magunk mögött, amikor a mindennapok bizony komoly megpróbáltatások elé állítottak minket. Ebben az időszakban lehetőségünk volt végiggondolni, melyek az értékek, amelyek igazán fontosak az életünkben. A családdal átélt közös élmények, a szuper programok, a vízpart közelsége, a virágok és a friss levegő illata, a madarak csicsergése, a szikrázó napsütés simogatása és a Balaton mesés látványa. Ezeket mind megtalálod egy helyen, ha ellátogatsz a közvetlenül a Balaton-parton elhelyezkedő Kenese Bay Garden Resort & Conference-be, ahol mindent megtesznek azért, hogy biztonságban és gondtalanul gyűjthessenek felejthetetlen élményeket.

Családbarát szolgáltatások a szállodában

A szállodában a legkisebbekre is gondolnak, gyermekbarát szolgáltatások széles köre áll rendelkezésetekre. A gyerkőcök a wellness részlegen élményelemekkel gazdagított gyermekmedencében lubickolhatnak, miközben élvezhetik az eléjük táruló csodálatos balatoni panorámát. Ha megunták a fürdőzést, akkor a hatalmas balatoni partszakaszunk nyújt igazi élményt a kis lurkóknak. Igényesen kialakított játszótér, homokozó, hinta, óriás sakk és tenisz-, kosárlabda-, foci- és röplabdapálya gondoskodik róla, hogy egy percig se unatkozzanak. A vízi kalandokról a vízibicikli és a méltán népszerű sup gondoskodik. Ha az idő rosszra fordul, akkor sem kell elkeseredni, hiszen a Katica játszósziget színes játékaival, kiskonyhájával és labda medencéjével igazi önfeledt mókát biztosít a legapróbbaknak is.

 

Családi programok a környéken

Az aktív pihenés szerelmesei számos programlehetőség közül választhatnak a környéken. A szállodában bérelhető kerékpárokkal felfedezhetőek Balatonkenese legszebb részei, de a környező Balaton-parti települések is könnyedén megközelíthetőek. A Balatonfűzfői Bobpálya és a Serpa Kalandpark elérhető közelségben, alig 9 km-re helyezkedik el Balatonkenesétől, amely garantált kikapcsolódást és szórakozást ígér a látogatóknak. Az egész napos, élményekben gazdag programról a Veszprémi Állatkert és Dinópark gondoskodik, amely kicsiknek és nagyoknak olyan közös családi élményt biztosít, amely meghatározó része lesz az itt töltött napoknak.

 

Ha kedvet kaptatok hozzá, hogy ellátogassatok hozzánk és felpezsdítsétek a család napjait, akkor tekintsétek meg aktuális ajánlataikat!

 

Bővebb információ:

hotel@kenesebaygarden.hu

+36 30/869 – 2902