Utazási tippünk: a hotel, ahol a család nyugodt pihenése nem csak vágyálom

Felfedeztünk Számotokra egy gyöngyszemet, egy olyan Debrecen közeli szállodát, amelynek szolgáltatásai maximálisan kielégítenek minden igényt, hogy a nyugodt pihenésetek ne csak vágyálom legyen.  Tapasztaljátok meg személyesen is, útra fel a család aprajával-nagyjával az  Erdőspuszta Club Hotelbe! Itt valóban személyes törődéssel, egyedi kiszolgálással, a házias ételekkel, melyek többségét saját tartású állatok húsából készítenek el, minden szolgáltatások a maximális kényelmet és kikapcsolódást szolgálják, így mindezek valódi garanciát jelentenek Számotokra egy pihentető hétvége, de természetesen hétköznapok eltöltéséhez is.

Amit a hotelről tudni kell:

A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig karnyújtásnyira, festői szépségű természeti környezetben megbúvó Erdőspuszta Club Hotel négycsillagos szolgáltatásokkal várja a pihenni, feltöltődni vágyó párokat, családokat. Exkluzív különtermeivel, a’la carte Fenyves Vendéglőjével, hangulatos borozójával, erdei panorámás szobáival és lakosztályaival, vendégházával, gazdag gasztronómiai- és wellness szolgáltatásaival, valamint lovas tanyájának színes fakultatív és szabadidős programjaival méltán nevezhető a térség egyik legszebb turisztikai paradicsomának.

Kulináris élményei is magukért beszélnek: a hozzájuk betérők szemtanúi lehetnek az a’la carte Fenyves Vendéglő magyar és a nemzetközi konyha hagyományos ízei, a látványterasz faszénparázson készült grill specialitásainak, kemencés ételeknek, bográcsban főtt finomságoknak is.

Szabadidős-, sport- és lovas programok:

A szálloda a passzív és az aktív pihenésre egyaránt kiválóan alkalmas. A Club hotel 12 hektáros lovas tanyáján az érdeklődőket színes lovas programok – lovaglás terepen és fedett lovardában, szakképzett lovas oktatás, díjugratás, hintózás, pusztakocsikázás – valamint horgásztó, őshonos háziállatok sokasága, valamint igény szerint akár egy hamisítatlan tanyasi disznótor lebonyolítása várja. A természet kedvelői több kilométeres gyalogtúrákat, vagy izgalmas kerékpáros kirándulásokat is tehetnek az Erdőspuszta területén vagy a közeli Arborétumban. A hotel lovas tanyáján egy multifunkciós, téli időszakban fedett és fűtött, műfüves tenisz- és kispályás focipálya várja a labdajátékok szerelmeseit. A pálya kiválóan alkalmas atlétikai sportágak, valamint ügyességi és tömegsport játékok művelésére.

Modern, több mint 100 m2 kombinált játszótér található a tóparton, csúszdákkal, alagutakkal, hintával, illetve egyéb játékos elemekkel.

A hotel szobáiban itt körül tudtok nézni: http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/hotel/szobak/

Titeket is örömmel váraz Erdőspuszta Club Hotel**** – a test, a lélek és a természet harmóniája, foglaljatok most, méltó helyszíne lesz a nyári pihenéseteknek is! http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/online-foglalas/

 

MEGOSZTÁS