Ünnepi készülődés

A decemberi időszak az év egyik legörömtelibb része, elkezdhetjük az ünnepi készülődést és együtt lehet a család. Az ajándékok beszerzése, a finomságok elkészítése mellett az is nagyon fontos, hogy milyen stílusosan állunk a karácsonyfa alatt, ezért az összeállításunkban csodás alkalmi szettek közül válogathattok.

Az Anyukáknak a legnehezebb a dolguk, hiszen ilyenkor rengeteg a teendő egy család összeszervezésénél. Egy klasszikus kis fekete ruhával nem lehet hibázni az ünnepi forgatagban, amihez a megfelelő ékszerek és kiegészítők nagyban meghatározhatják a stílusunkat. Legyen kényelmes és praktikus az öltözék, így biztosan nem fogja semi gátolni a jókedvünket.

Képen balról: Ruha – Zara, Műszőrmekabát – HM, Gyűrűk – Schmuck Ékszer, Csizma – Deichmann, Táska – Orsay, Fülbevaló – Parfois

A férfiaknak sem kell túlgondolniuk az alkalmi viseletet, hiszen az Ő esetükben egy szép öltöny több, mint tökéletes. Ezt az alapdarabot lehet variálni különböző színű, mintájú és stílusú ingekkel, amikhez természetesen a megfelelő kiegészítők  – karóra, nyakkendő, mandzsettagomb, öv, félcipő – is nélkülözhetetlenek. A farmers összeállításokat próbáljuk meg erre az időszakra hanyagolni.

Képen balról: Öltöny – Zara, Karkötő – IdőzónaÓraszalon, Öv – New Yorker, Karóra – BL Óraszalon, Félcipő – CCC, Ing – Only and Sons/Answear.hu

A kislányok átváltozhatnak igazi hölgyekké, a fiúk pedig úriemberekké, amihez már a mini kollekciókban is pont ugyanolyan széles a választék, mint a felnőtteknél. Mutassuk meg a legkisebbeknek is, hogy az örömteli pillanatokhoz szép öltözékek is dukálnak.

Legyél Te is elragadó az ünnepek alatt, amihez válogass az üzletek ünnepi kollekcióiból!

 

Szerzőnk: Goike Nóra, divatszerkesztő, stílustanácsadó, blogger