Újra életmódváltást segítő játékot hirdetünk!

Emlékeztek? Egyszer már játszottunk a Happy Family FB oldalunkon – egy szuper kis eszközért, ami az életmódváltó mamiknak segített, és most újra itt a lehetőség, hogy közületek egy szerencsés bele is vágjon a segítségünkkel!

Mert valóban létezik olyan okos kis “kütyü”, ami a zsúfolt hétköznapokban maximálisan segít betartani a kitűzött célokat, és felméri az aktuális állapotunkat is.

A FB játék pont olyan, mint a korábbi: klikkelj ITT a weboldalunkon az alábbi cikkünkre és olvasd el figyelmesen, és írd meg nekünk, melyik funkció mutatja meg jelenlegi állapotodat a befutó testi adatok– mint például a vegetatív idegrendszer állapota, a testi energia és a stressz-szint – alapján.

Ha ez kész, írd meg nekünk azt is, hogy melyik funkció lenne szerinted a kedvenced.

A helyes választ adók között 1 db sötétlila Mio MiVia Essential 350 okosóra kerül kisorsolásra a Mio MiVia 350 forgalmazója jóvoltából, 41 897 Ft értékben.

A játék 2018. augusztus 24. 12:00-tól, 2018. augusztus 30., 19:59- ig tart.

Sorsolás: 2018. augusztus 31-én 12 órakor, és a szerencsés nyertest a Facebook oldalunkon fogjuk kihirdetni, 16 órakor.

Ez még nem minden! Mi is kíváncsiak vagyunk, hogyan csinálod majd! Ha Te leszel a szerencsés nyertes, és belevágsz, egy hónap múlva megkérdezünk róla, hogyan csináltad az óra segítségével, amit – csakis hozzájárulásoddal természetesen – egy fotóval és poszttal Facebook oldalunkon meg is osztanánk másokkal, hogy inspirálódhassanak.

Ne felejtsd el a Facebookon tag-elni barátnőidet is, hogy értesüljenek szuper játékunkról!

Benne vagy?  Akkor jó játékot kívánunk!

A nyereményjáték szabályzatát itt olvashatod el.

MEGOSZTÁS