Újabb tradicionális márka az egészségünkért: te emlékszel a RICHTOFIT-ra?

Bizony, szerkesztőségünk jó részében még élénken él az az idő, mikor még nem volt ekkora választék az egészség megőrzésére vagy javítására szolgáló termékekből. Ha bevált valami, annak híre szájról szájra terjedt, és biztosan volt valaki a környezetünkben, aki esküdött rá. Így egyáltalán nem csoda, hogy örömmel fogadtuk az új feladatot: bemutatni régi -új ismerősünket a RICHTOFIT márkát.

Kezdjük egy kis történelemmel

A RICHTOFIT márka több mint 30 éves múltra tekint vissza és egy igazán érdekes feladattal kezdődött: a Richter Gedeon gyógyszergyár tudományos csapata azt a feladatot kapta, hogy fejlesszenek ki egy gyógynövény alapú, korszerű és hatásos termékcsaládot, ennek lett fő pillére a RICHTOFIT Sportkrém. A krémet kifejezetten sportolók és a sportolni vágyók részére fejlesztették ki és nagyon hatásosnak bizonyult az izmok sportolással kapcsolatos ápolásában, a végleges formáját pedig élsportolókkal és az akkori testnevelési főiskola kutatóival alakították ki. 
A 90-es évek elején a Colgate-Palmolive vásárolta meg a márkát a Richter Gedeontól, majd 2012-ben a magyar tulajdonosokból álló Pharmafit Sport Kft. vette meg, így a márka hosszú szünet után újra magyar tulajdonba került. 2016-ban ismét nemzetközivé vált, miután a Pharmafit Sport Kft. egy Hong-Kong-i székhelyű vállalat tulajdonába került. A vállalat székhelye és a termékek gyártása változatlanul Magyarországon maradt, a nemzetközi lehetőségek viszont lehetővé teszik, hogy több országban is értékesítésre kerüljenek a termékek.

De nézzük meg: mi a RICHTOFIT?

A RICHTOFIT egy tudományosan kifejlesztett és bőrgyógyászatilag tesztelt egyedülálló sportkrém. 7 gyógynövény kivonatából álló komplex formuláját – orvosi körömvirág, közönséges vadgesztenye, igazi édesgyökér, libapimpó, közönséges dió, levendula és római kamilla- alkotja, és segítenek a mikrocirkulációs folyamatokban, ellazítják a testet és hidratálják, puhává varázsolják a bőrt. A krémet számos esetben használhatod: tökéletes egy fárasztó nap utáni masszázshoz vagy edzés előtti bemelegítő masszázshoz vagy az edzés utáni regeneráláshoz is.

A RICHTOFIT termékek ápolják a bőrt, gondoskodnak a bőrápolásról sportolás előtt és után is, tökéletes társad lesz az aktív életmódhoz!

Nézzük a kedvenceinket!

RICHTOFIT Sportkrém

Emlékeztek ti is még a régi TV-reklámra? “Segít, segít az 5 gyógynövény – segít, segít a RICHTOFIT Sportkrém…” Eredetileg a termék 5 gyógynövénnyel indult, de rövid idő alatt a további kutatások alapján áttért a gyártó 7 gyógynövény kivonatának egyedi kombinációjára, mert ezt még hatásosabbnak látta.

Régi kedvencünk 7 gyógynövény kivonatából álló különleges és egyedülálló komplex formulát tartalmaz. A természetes gyógynövények, a körömvirág, a levendula, a kamilla és a közönséges vadgesztenye kivonatokkal természetes módon segíti a mikrocirkulációt, és ellazítja a testet. Sportolásod előtt használva támogatja a bemelegítés folyamatát, ezzel megelőzve az esetleges sérüléseket, de tökéletes a mindennapos fizikai igénybevételeket követően is. Puhává és hidratálttá teszi a bőrt.

RICHTOFIT Rapid Active sportgél

Gondosan összeválogatott, különleges és egyedi, 7 gyógynövény kivonatának kombinációja, mentol hozzáadásával. A komplex formulát alkotó természetes gyógynövények kivonatának hatóanyagai révén segíti a bőr mikrocirkulációját, és a test ellazulását. A speciális gél formula segíti a gyors felszívódást, a mentol hűsítő hatása pedig felerősíti a regenerálódás érzését. Használata ajánlott magas intenzitású edzéseket megelőzően, támogatva a bemelegítés folyamatát, amely révén elkerülhetőek a sérülések. Edzésed, vagy fizikai aktivitásod után a test ápolására és relaxációjára. Puhává és hidratálttá teszik a bőröd, a mentol pedig frissítő hatású. Mindennapos használatra a nagyon aktívaknak.

RICHTOFIT Relax Masszázskrém

A RELAX- ban RICHTOFIT komplex 10 formula van, vagyis 10 gyógynövény kivonatának egyedi kombinációja.

A tudományos kutatások pedig bizonyítják, hogy a masszázs hatására enyhíthető a hátfájdalom, rendszeres alkalmazása pedig javít az életminőségen. A masszázskrém komplex formulájával és természetes alkotóelemeivel- levendula, fűzfakéreg, komló toboz kivonat – segíti tested megújulását, energiát adva a fáradt lábaknak. Igazi kényeztetés, teszteltük újra, örömmel ajánljuk nektek is!

Forrás: Pharmafit Sport Kft