Újabb felejthetetlen kaland az Oxigén Hotel Family & Spa-ban!

A noszvaji gyermek-, és bababarát szálloda legfrissebb újdonsága OXY-Génius szabadulószobája. OXY-Génius a szálloda egyik zseniális vendége, aki megálmodta és – kis segítséggel – megvalósította családok, barátok szórakoztatására a méltán népszerű szabadulószobát. Újabb felejthetetlen kaland az ország egyik legtisztább levegőjű településén, az égig érő noszvaji fák közt megbújó Oxigén Hotel Family & Spa-ban. Találjátok meg a puzzle összes darabját és rakjátok ki a legszebb szobát, amelyet OXY-Génius megalkotott!

A szabadulós játék ideáját az 1990-es években megjelent, úgynevezett “room-escape” videojátékok teremtették meg. Más források az inspirációs hatások közt említik Agatha Christie krimijeinek logikai megoldásait is, sőt egyes vélemények szerint az első szabadulószoba a Szilícium-völgyből indult. Bárhogy legyen is, korunk egyik legszórakoztatóbb, flow-élményt előhívó időtöltése a kiszabadulás egy szobából, ahol különböző logikai, matematikai, és akár műveltségi feladványokkal találkozhatunk. Konkrétan egy alaposan kidolgozott és megtervezett, már majdnem forgatókönyvszerű cselekménnyel rendelkező programsorozat a játék alapja.

A titokzatos feladatok próbára teszik a résztvevők bátorságát, ügyességét és leleményességét, kisebbektől a felnőttekig az egész családnak tartalmas időtöltést garantálnak. Az agytekervények megtornáztatása közben még csodák is történhetnek, akár egy új világ tárulhat fel előttünk a legmeglepőbb helyen. A részvételt 6 éves kortól ajánljuk, de természetesen be lehet vinni kisebb gyermeket is. A szoba használata maximum 8 fő számára ajánlott, hogy minden résztvevő a lehető legkényelmesebben érezze magát. A kiszabadulás maximális interaktivitást ígér: minden eszközt fel kell használni, és ezek a megfelelő sorrendben működtetve segítik a megoldást.

OXY-Génius persze nem olyan szigorú, és segítséget nyújt azoknak, akik esetleg elakadnak egy-egy bonyolultabb rejtély megoldása közben. Ebben az esetben kompenzációként a rendelkezésre álló időt rövidítik meg, a segítségért 5 percet levonnak az alapesetben kiszabadulási időként számolt 40 percből. A szállóvendégek részére a szabadulószoba használatát (mint minden programlehetőséget) a mindenkori csomagárak tartalmazzák.

Foglaljatok itt

Jelentkezzetek az animátoroknál!

Forrás: Oxigén Hotel Superior Family & Spa Noszvaj