Új év – új élmények a Hotel Karos Spa-ban!

Épphogy véget ért a tavalyi év, elkezdődött egy újabb, dolgos munkaév. Esténként, ha kiszállunk egy percre a mókuskerékből egyre többet álmodozunk egy kellemes, pihentető wellness-hétvégéről. Ha Ti is így vagytok ezzel, feltétlen szőjétek bele álmaitokba Zalakarost!

A nyugat-dunántúli fürdőváros remek lehetőségeket kínál a pihenésre, legyen szó farsangi mulatságról, Valentin napi romantikáról, vagy akár húsvéti gyerekprogramokról.

Zalakaros régóta hazánk egyik legnépszerűbb úti célja. Akik pihenni, gyógyulni, kikapcsolódni szeretnének, szívesen választják a vidék nyugalmát, amelyet a táj szépsége és a zalakarosi termálvíz csodája tesz teljessé. A kisgyermektől a nagymamáig a család minden tagja megtalálja a számítását Zalakaroson, ezen a szőlővidék dombjai között épült nyugalmas, természeti kincsekben gazdag településen.

Zalakaros és környékének legnagyobb szállodája a Hotel Karos Spa++++ Superior, amely óriási vízi birodalommal – öt belső és két szezonális külső medencével – várja a pihenni vágyókat. A nyugodt kikapcsolódást keresők kedvence a szaunapark öt különböző szaunája, gőzkamrája és jégbarlangja is. A hotelt a tágas terek, a szállodát körülvevő hatalmas park és a nyugodt elhelyezkedés tette a vendégek kedvencévé.

Párok és családok számára is ideális választás a zalakarosi szálloda, amely kiváló lehetőségeket kínál, hogy új, közös emlékeket szerezzen a család. Gyermekprogramok, kicsiknek összeállított játékos foglalkozások várják a családokat, ráadásul a szobák felszereltségében és az ízletes és egészséges éttermi menü összeállításában is figyelembe veszik a gyerekek igényeit. Kérés esetén szakképzett óvónénik vigyáznak a kicsikre a játszóházban, miközben a szülők jól megérdemelt pihenésüket töltik. Pihenéstől a kulturális programokon át a sportolási lehetőségekig mindenre alkalmat találunk a hotelben, ahol az év első időszakára is találunk kedvező ajánlatokat.

A Valentin hétvége és a farsang is tartogat meglepetéseket, de a Karos Spa-ban már készülnek a március 15-i hosszú hétvégére és a húsvéti ünnepekre is. A wellness pihenés mellé, a szerelmesek hétvégéjén egy népszerű házaspár, Peller Anna és Lukács Miklós hozzák a romantikus hangulatot. A programok sorában nem maradhat ki a farsang sem, a szállodában a mulatság sztárvendége a világhírű hegedűművész, Mága Zoltán lesz. Az élőzenés farsangi mulatság mellé érdemes a két éjszakás farsangi wellness csomagot választani, amely az Éden étteremben felszolgált reggeli és vacsora mellett a 4000 m2-es wellness részleg használatát, valamint a gyerekprogramokat és felügyeletet is magába foglalja.

Március 15-e környékére ezúttal négy napos hosszú hétvégét kínál a naptár és ehhez igazította ajánlatát a Karos Spa is. Három éjszakás ünnepi ajánlatukhoz félpanziós ellátás, snack ebéd, wellness programok és kreatív gyermek programok járnak. A zenéről és a vidámságról ezen a hétvégén Nyertes Zsuzsa és Straub Dezső, valamint a Fourtissimo zenekar gondoskodik.

Végül, de nem utolsó sorban, aki már a húsvétot tervezi, annak is érdemes átnézni a Karos Spa ajánlatait. A szálloda a három éjszakás, félpanziós hétvége mellé snack ebédet, valamint wellness és kulturális programokat kínál. A húsvétra való tekintettel a programok nagy része ezen a hétvégén a gyermekekre épül. Az Alma együttes táncos, zenés családi műsora mellett gyermek színházi előadás, bábszínház, kézműves foglalkozások, kincskereső és minidisco is várja a családokat.

Forrás: Hotel Karos Spa/Promóció