Tükörbe nézel, és nem tetszik, amit látsz? Itt az idő, hogy változtass!

Az egész úgy kezdődött, hogy belenéztem a tükörbe. Jó, kora reggel volt még, a család éppen csak ébredezett – a kicsi már tudomásomra hozta, hogy itt a kakaóidő, a nagyobb pedig azt, hogy bizony még 10 percig biztosan ne is számítsak rá –, és a megvilágítás sem volt az igazi –mégis ki az, akinél reggel hatkor beauty fotózást megszégyenítő fények pompáznak? De minden mentegetőzés ellenére, nem, egyáltalán nem tetszett, amit láttam.

Nem tagadom: már jócskán a harmincas éveim végét taposom. Túl vagyok kétszer két hasfájós, éjszaka nem alvós korszakon, az éjszakába nyúló munkaidőkön – magad uram, ha… – és persze lelkiismeretes anyaként nem egyszer vállaltam be az éjszakai születésnapi torta gyártását, vagy a lehetetlennek tűnő farsangi jelmezek készítését – szirénázó rendőrautóban verhetetlen vagyok. A  „tünetek” persze nem nevezhetők egyedülállónak, sokkal inkább klasszikusnak: a bőröm vesztett a tartásából, a ragyogásának lőttek, és visszavonhatatlanul mélyülnek a ráncok is. Tetszik, amit látok? Nyilvánvalóan nem. Megkeresem rá a megoldást? Egyértelműen!

Család útnak indítva, a reggeli roham maradványainak eltakarítása kipipálva, így a napi rohanás előtt kerítek egy kis időt, és neki is ugrom: én bizony a lehető legjobb megoldást választom a fenti „tünetek” orvoslására.

 

A titok nyitja a kollagén

Nézzük az alapokat. A bőr megereszkedésének egészen egyszerű oka van: az évek során bekövetkező kollagénvesztés. (25 éves kortól fokozatosan csökken a termelése, majd 50 éves korra megszűnik). Logikus lépés lenne a kollagén pótlása, ezzel azonban az a probléma, hogy nagymolekulájú vegyület lévén kívülről nem tudjuk a bőr mélyére juttatni, vagy még ha  elméletileg sikerülne is valahogy, akkor sem tudna a bőrbe beépülni. Rögtön adódik a megoldás: akkor pótoljuk belsőleg!

Tudjátok, melyek a legfontosabb kollagénforrások? Sorolom: kakastaréj, csirkeláb, csirkebőr vagy porcogó. Teljesen kizárt, hogy ezeket beépítsük az étrendbe, így jöhet a következő szint: a táplálékkiegészítők. Létezik por, kapszula vagy ital formájában, de a nagy kérdés az, hogy elég hatékonyan szívódnak-e fel? Az italok igen, de vajon tartalmazzák a felszívódáshoz fontos, beépülést segítő C-vitamint és egyéb bőrszépítő vitaminokat és  hatóanyagokat? Ez itt a kérdés!

Yana kollagén ital

A bőrápolásból már ismerős volt az Image Skincare amerikai professzionális márka – C-vitaminos krémjeik megérnének egy külön ódát, issssteniek – így nagy örömmel láttam, hogy a lázas kutatómunka eredményeképpen a Yana néven forgalmazott kollagén italukra bukkantam. A leírás alapján nagyon ígéretesnek tűnik: több oldalról támogatja a bőr fiatalos megjelenését, a készítésénél alkalmazott fejlett technológiákkal klinikailag bizonyítottan jelentős mértékben csökkenti a ráncokat, fokozza a bőr rugalmasságát és emeli a bőr hidratáltságának szintjét. Hidrolizált kollagénpeptidek, fitoceramidok, biotin, antioxidáns komplex és B6-vitamin: csupa olyan összetevő, amely velem együtt – és most már értem – harcol a bőröregedés és a bőrproblémák kialakulása ellen. Meggyőzött? Igen. Kipróbáljam? Naná!

A következő nagy kérdések a szokásosak: hogyan, mikor és mennyit. A válasz újfent egyszerű: a Yana  egy üvege egy havi adagnak megfelelő, ami  tökéletes otthoni használatra vagy akár az irodába is, és az adagolása is teljesen egyszerű. Alkalmazásánál legalább három hónapos kúra javasolt, de nem lesz nehéz meggyőzni magamat a folytatásról sem, mivel már egy havi használatától ragyogóbb lesz a bőr, akár 63%-kal javul a ráncok megjelenése és 40%-kal nőhet a bőr hidratáltsága.

Fogyaszthatod egyszerűen magában –15 ml-t minden reggel –, keverheted 2,5 dl vízbe vagy teához, friss és egészséges smoothie-hoz is. (A www.yana.hu oldalon szuper recepteket találsz hozzá!) Már látom is lelki szemeim előtt, ahogy végre stílusosan én is egy nagy üveg egészséges smoothie-val egyensúlyozok majd a piros lámpánál… Alig várom! Én eldöntöttem: változtatok. És te, velem tartasz?

Kipróbálnád te is a Yana kollagén italt? Használd megrendelésedhez a HF04  kuponkódot a yana.hu webáruházban és 20% kedvezményt kapsz 2018. április 30-ig!

 

Szerzőnk: B.Á – Happy Family