Tudatos bőrápolás önismereti tréninggel? DRHAZI Beauty Napon jártunk

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a DRHAZI Beauty Napot, amely idén is több alkalommal kerül megrendezésre. A Happy Family szerkesztőségének is lehetősége nyílt részt venni egy januári alkalmon, amelyen igazán sokat tanulhattunk, dr Házi Edinától, az anti aging szépségápolásról. Edina előadása egy önismereti tréninggel is felér, a hasznos elméleti és gyakorlati szépségápolási ismeretek megosztásán túl.

A következő szépségnapokon (februárban és márciusban) lehetőségetek nyílik megismerni többek közt, hogy a szépségápolás során miként lehetünk tudatosak, mire kell figyelni a szépségápolási termékek kiválasztása során, illetve, gyakorlati instrukciókat is kaphattok, hogy miként lehet az arcunkat fiatalítani akár önmasszírozással is.

Egy kis „kulisszatitok”: a masszírozással felélesztjük és trenírozzuk az arcunk izmait és szöveteit friss vérrel, oxigénnel töltjük fel. Így nem csupán az arcunknak, hanem a hajunknak és az agyunknak is új erőt adunk, de a mindennapi stresszt is kioldjuk az izmainkból. Ezzel az egész testünket gyógyítjuk, és nem utolsósorban megakadályozzuk ráncaink kialakulását.

Gyakorlati útmutatást is kapunk a program során, ami két irányból segít, egyrészt az izmainkat trenírozni tudjuk, másrészt az izmoknak van egy olyan tulajdonsága, hogy ha megfeszítjük őket maximálisan, de rövid ideig, akkor önmaguktól ellazulnak.

Az arcunk segítségünkre van, mert tükörként mutatja meg belső szerveink, hormonrendszerünk, sőt egész testünk állapotát. Ezért az arcbőr jeleinek szakszerű olvasása kiválóan segíti testünk teljes egészségét és fordítva is igaz, ahhoz, hogy a normál, szép arcbőrünk megőrizhető legyen egy megújítást követően, szükséges a kiváltó belső okok kezelése és megszüntetése.

A test tudatos gyógyítása táplálja a lelkünket, és természetesen ápolása is szépíti, fiatalítja a testünket.

További információkat itt olvashattok, illetve itt lehet jelentkezni a Beauty Napra. Emellett további részleteket olvashattok a DRHAZI termékekről is.

Forrás: SzL Happy Family content manager

Fotók: DRHAZI és 123rf.com

MEGOSZTÁS