Top 3 ajándékötlet Anyák napjára

Hamarosan itt van az anyák napja, amit idén május 2-án ünnepelünk, így még van egy kis időnk körülnézni és megtalálni a tökéletes ajándékot. A tökéleteset, vagyis azt, ami örömet okoz, kedves meglepetés lesz, de egyben praktikus is.

Számos ajándékötletet közül tudunk válogatni. Egyesek ezen ünnep alkalmából édességet vesznek, míg mások inkább egy klasszikus virágcsokor mellett teszik le a voksukat. Azonban vannak más lehetőségek is – az ecipo.hu összegyűjtött néhány stílusos ajándékötletet.

Amikor ajándékot keresel, gondold végig, mit szeret a megajándékozni kívánt személy, milyen színeket és mintákat kedvel, mi tenné a legboldogabbá! Használd a bevált ajándékötleteket!

Táska

Ez a praktikus kiegészítő megkönnyíti a rohanós mindennapokat, segít rendben tartani a dolgokat, és mindenekelőtt lehetővé teszi azok tárolását. Ebben a szezonban a mini vagy maxi méretű modellek rendkívül divatosak. A finom pasztellszínek, a láncok és az egyedi kapcsok szintén népszerűek. Jó választás lehet egy vékony oldaltáska, vagy egy jól pakolható bevásárlótáska is. Az ilyen táskák, különösen, ha klasszikus színben vannak (fekete, barna, tört fehér), gyakorlatilag mindenhez illenek. Divatos modelleket találhatsz többek között a Love Moschino, a Guess, a Furla és a Quazi kínálatában.

Öv

Az öv, akárcsak a táska, egy praktikus ajándék. A klasszikus színpaletta mellett érdemes figyelmet fordítani az egyedi árnyalatokra – a finom lilára, az élénk kékre és vörösre. Az állatmotívumos modellek és az érdekes díszítésekkel, csatokkal és kapcsokkal rendelkező övek szintén közkedveltek – lásd Versace Jeans Couture, Pinko, Liu Jo kínálatát.

Pénztárca

Ennél időtlenebb és sokoldalúbb ajándékot nehéz találni. Kicsi, hosszúkás, bankkártyás pénztárcát vagy külön kártya-nyílással rendelkező modellt keresel? Mindegyik megoldásnak megvannak a maga előnyei. A legfontosabb, hogy figyeljünk az anyagra és a gyártás minőségére – egy jól kiválasztott pénztárca évekig kitart. A színes és klasszikusabb modellek egyaránt megtalálhatók a Patrizia Pepe vagy a Michael Kors katalógusában.