Tökéletes ragyogás a nyári hőségben is!

Nincs nyári smink nélküle: megérkezett az ARTISTRY Hydra-V Tiszta és könnyű alapozója. Hidratáló összetevőkkel és fényáteresztő pigmentekkel gondoskodik a gyönyörű, ragyogó bőrről, a hat árnyalatban elérhető alapozó friss, természetes megjelenést nyújt és tökéletes a bőrhibák elhalványítására is. Nem hiányozhat a neszesszerünkből!

Az új alapozó az ARTISTRY Hydra-V™ termékcsalád legújabb tagja. Természetes összetevői, a norvég fjordvíz és a hawaii acai bogyó segítenek a nedvesség megkötésében és a friss, hidratált ragyogás elérésében. Formulájának titka a fényáteresztő pigmentekben rejlik, amelyek egyenletesen szórják a fényt, így teszik még simábbá és ragyogóbbá a bőrt.


„Az ARTISTRY Hydra-V™ termékcsalád legújabb tagja tökéletes megoldást nyújt azoknak, akik könnyű alapozót keresnek, mely egyszerre képes a bőrhibák elfedésére, mégis természetes hatást biztosít” – mondta el Rick DiCecca, az ARTISTRY Global sminkmestere.

Az ARTISTRY Hydra-V™ Tiszta és könnyű alapozó használatával bőrünk egészségesen ragyogó és hibátlan megjelenésű lesz. Az alapozó SPF 15 PA++ fényvédelemmel ellátott, így óvja bőrünket a melegebb hónapokban is. Nem tömíti el a pórusokat, nem tartalmaz illatanyagot és érzékeny bőrre is alkalmas.

A csepegtetős tégely segítségével egyszerűen adagolhatjuk a felvitelhez szükséges, optimális mennyiségű alapozót. A bőrápolási rutin utolsó lépéseként használjuk: várjuk meg, hogy a bőrápolási termékeket bőrünk teljesen beszívja, majd alapozóecsettel vagy nedves sminkszivaccsal vigyük fel az alapozót.

Ajánlott fogyasztói ár: 15.300 Ft

 

Promóció