Tökéletes családi nyaralás Karintiában és a Hotel OTP Birkenhof-ban

A családi üdülés tekintetében Karintia régóta élen jár az osztrák tartományok közül. Legyen szó strandolásról, állatsimogatásról vagy kalandparkról, a tartományban rátok, szülőkre és gyermekeitekre is ugyanannyi élmény vár.

Összegyűjtöttük, hogy miért érdemes családi nyaralásotok helyszínéül idén Karintia tartományát választanotok:

  1. A nyaralás vízpart nélkül elképzelhetetlen. A szálloda környékén több fürdőzésre alkalmas tó is található, amelyek akár 28 fokra is felmelegedhetnek.

Tipp: A Millstatti-tó partján lévő Sittlinger strand augusztus végéig ingyenesen látogatható a szálloda Napfényes nyári élmények csomagajánlatának foglalása esetén. A strandon isteni finom fagylaltkülönlegességeket kóstolhattok meg.

  1. Ha szívesebben mennétek élményfürdőbe, a Karintia kártyával ingyenesen látogatható több strand is.
  • Az adrenalinfüggő vendégek kötélpályákon, különböző ügyességi játékokon is kipróbálhatják magukat, de akár egy családi rafting túra megszervezésében is segítenek nektek a szálloda recepcióján
  • A környéken ragadozó madár bemutatón is részt vehettek, ismerkedhettek makákó majmokkal, a mindössze 15 km-re található alpesi vadasparkban pedig a mini állatkerten kívül hal-, grízlivilág- és afrika múzeum is várja az érdeklődőket.

  • Bobpálya: kanyargósan indul a tengerszint feletti 2000 méteres magasságból – idilli alpesi mezők felett, szellősebb erdős részek között – a panorámás bobpálya vissza a völgybe. Az adrenalin élményről az ugratók, hullámok és 3 ív gondoskodik az út során. Kalandvágyó családok számára tökéletes program.

  • A Hotel OTP Birkenhof éttermében a legkisebbek gyermekmenüből választhatnak.
  • A szállodában található játszószobában rengeteg játék, megszépült játszóterükön pedig számos újdonság vár felfedezésre.

Tekintsétek meg a hotel Napfényes nyári élmények csomagajánlatát, és foglaljatok most: https://otp-birkenhof.at/napfenyes-nyari-elmenyek-karintiaban-4-ejszakatol

Forrás és fotók: OTP Birkenhof

Promóció

 

 

MEGOSZTÁS