Tökéletes bőr a reggeli nagy rohanásban is? Figyelj, mutatjuk!

Ismerős helyzet: a reggelt éppen hogy túléled: útnak indult a család, elpakoltál minden romot és rohanás munkába. Indulás előtt még egy gyors pillantás a tükörbe: és bizony egyáltalán nem tetszik, amit látsz: karikás szemek, fáradt bőr és itt – ott néhány piros folt… Jó lenne egy pillanat alatt eltüntetni őket és elégedetten kilépni az ajtón. Jó hírünk van: az ERBORIAN BB Crayon társad lesz a reggeli rohanásban, és biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel az eredménnyel.

A nagy BB forradalom

Ha téged is érdekelnek az újdonságok talán még emlékszel: tíz évvel ezelőtt az ERBORIAN hatalmas port kavart a kozmetikai iparban a saját BB krémje bevezetésével, mellyelnyugodtan állíthatjuk: új korszak kezdődött. A BB KRÉM (Blemish Balm, azaz bőrhibajavító balzsam) eredetileg egy, a bőrgyógyászok által kifejlesztett, de akkoriban még nem túl könnyen kezelhető textúrájú, SOS fedőkrém volt, amelyet az arcon lévő hegek, a bőrpír, a bőrhibák elfedése, egyúttal pedig az arcbőr tónusának kiegyenlítésére alkottak meg.

A Koreában alapított és onnan exportáló ERBORIAN elkészítette saját BB KRÉMJÉT, csupa aktív anyaggal gazdagítva. Az ERBORIAN BB KRÉMJE által egy olyan káprázatos termék született, amelyet nem csak könnyű, de öröm is felvinni az arcra, és amely egyúttal hihetetlen bababőrhatást biztosít. Ráadásul rengeteg időt is spórolt nekünk reggelenként. A márkát a felhasználói igények persze tovább inspirálták, és megszületett a könnyed, gyorsan és nagyon egyszerűen használható BB CERUZA!

A szépség mozgásban

Az új BB CERUZA nem csak elrejti és lefedi a bőrhibákat, hanem bársonyos bőrhatást is eredményez, mindezt egyetlen praktikus bőrápoló stickbe rejtve, amely meseszépen javítja a bőr textúráját, kisimítja a bőregyenetlenségeket és mega-hidratálást biztosít. Közben természetesen a bőrápolás sem maradhat el: az antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően is jól ismert GINSENG a BB CERUZÁT felruházza minden, a sminkek és fedés terén a bőrápoláshoz szükséges tulajdonsággal, miközben óvja is a bőrt. Az ERBORIAN, amely igazi úttörőnek számít a hibrid termékfejlesztések terén, azt vallja, hogy a gyönyörű bőr nem más, mint a jól ápolt bőr. Ennek megfelelően a hagyományos koreai orvoslás aktív hatóanyagaiból merítkezik, amelyek híresek hidratáló, öregedésgátló, gyulladásgátló és a szabad gyökök elleni tulajdonságaikról. A ginsenggel gazdagított BB CERUZA a BB KRÉM fedő- és hidratálóképességét hozza el egy új formában: éppolyan hatékony, éppolyan tápláló és a bőrtónust éppolyan szépen kiegyenlítő formulával.

Elég egy mozdulat

A BB CERUZÁT bevethetjük a fáradt, morcos reggeleken korrektorként, szemhéjfesték-alapként, sminkigazításhoz vagy teljes arcra. Igazi általános, és sokoldalú fedőtermék, amely könnyen felvihető és kényelmesen viselhető. Textúrája gondosan kifejlesztett fedéssel úgy siklik a bőrön, akárcsak egy varázslatos sminktündér, te pedig elégedetten nézel majd tükörbe- a legrohanósabb reggeleiden is.

Az ERBORIAN BB Crayon ára 8290 Ft és kizárólag a Marionnaud Parfümériákban kapható

Forrás és fotók: Hello PR