Többgenerációs élmények Noszvajon, a Bükk déli kapujában

A szeretteinkkel töltött napok, órák, percek mindennél értékesebbek. Fokozottan igaz ez nagyszüleinkre: mindannyiunkban élnek kedves emlékek, amit nagyiéknak köszönhetünk. Szívet melengető közös pillanatok, melyekre mosolygós szemmel tekintünk vissza. Nagypapa és nagymama minden nap hasznosat tanít, és persze bármelyik percben kaphatók egy kis mókára. A noszvaji gyermek-, és bababarát hotelben, az Oxigén Hotel Family & Spa-ban minden kisebb-nagyobb dolog: a kiegészítő tárgyak, tematikus programok is a gyerekek és szülők, nagyszülők kedvére vannak, hiszen nagyon jól tudják, mennyire fontos a család. Törekvésük, hogy könnyebbé tegyék a készülődést, utazást és minél kellemesebbé varázsolják a nyaralást a családok számára is.

Többgenerációs kirándulások, családi utazások alkalmával a szülőket, gyerekeket és nagyszülőket (nyilván igényeiknek megfelelően) vagy 2 légterű családi lakosztályokban, vagy összenyitható szobákban helyezik el. A családbarát hotelben természetesen családias légkör, a De la Motte étteremben figyelmes kiszolgálás, házias, ízletes ételek, animátorok közreműködésével az év minden napján tematikus programok sora fogadja a pihenni vágyó vendégeket. Az ajánlatot egyedileg készítik el a családok számára, azonban idén a kedvezményes Velünk mókáznak nagyiék is! csomagajánlat az adventi időszak hétköznapjaiban foglalható. Az ajánlat részletei ide kattintva érhetők el.

Most Advent napjai a szokásos Oxigén élménynél is többet ígérnek! A szülők számára kivételes ajándék: egy kis “énidő”. A Family Bárban üzemel (meghatározott napokon) az APAMEGŐRZŐ. Az anyukák és gyerekek tematikus foglalkozásokon vehetnek részt, amit most extra gyerekfelügyelettel is bővítettek! Eközben apa (igénye szerint) részt vehet a sör-, pálinka-, vagy borkóstolón, vagy tetszése szerint a Zen Spa wellness részleg panorámás infraszaunájának ablakából csodálhatja a fázós tájat. A lehetőség adott, persze a szerepek szabadon felcserélhetők, anya is megízlelheti az egri borvidék kínálatát. Az „Advent apának és anyának!” csomagajánlat ide kattintva érhető el.

Miközben Adventi napjaiban ünnepi hangulatba öltöztetjük szívünket és otthonunkat, a Karácsony felé közeledve egyre sürgetőbb a kérdés, hogy szeretteinket vajon milyen ajándékkal tegyük boldoggá. Korunkban népszerű színes lehetőség például élmények ajándékozása. Az Oxigén élményt sok szeretettel ajánljuk figyelmetekbe, amely szívet-lelket melengető ajándék lehet a karácsonyfa alatt. Így a névre szóló ajándékutalványt, 2 éjszakás wellness lehetőséget a megajándékozott család kedve szerinti időpontban veheti igénybe a noszvaji szállodában. Változatos, programokkal teli napokra, békés sétákra, a természet csendjére vagy a nyugalom szigetére vágytok? Igazán gyerek-, és bababarát szállást kerestek? Kóstoljátok meg a házias fogásokat, lakjatok jól a helyi gasztronómia ínyencségeivel, és emlékbe vigyetek haza kézműves lekvárokat! Kattints ide, ha még több információt vagy akár személyre szabott ajánlatot szeretnél!

MEGOSZTÁS