Tippek és ötletek a téli hónapokra, avagy így éld túl a karantén időszakát

Ismét eljött a bezárkózás korszaka, de ne hagyd, hogy az otthon töltött idő rányomja a bélyegét a mindennapokra.

Íme néhány javaslat, hogyan éld túl Te és bőröd is könnyedén ezt az időszakot. 😊

  1. A friss levegő és a mozgás elengedhetetlen a testi és lelki feltöltődéshez. Öltözz fel rétegesen és sétálj minden nap egy-két órát a szabadban. A bőröd védelméről a Nuxe Rêve de miel® kéz-és körömápolója, a puha és táplált ajkakról pedig shea vajjal és akácmézzel gazdagított ajakápoló gondoskodik majd. Ne feledd otthon a sapkát és a sálat sem! 😉

 

 

  1. Engedd tele a kádat forró vízzel, tedd be háttérzenének a kedvenc zenekarod top slágereit és add át magad a kényeztetésnek. Első lépésként használd a Rêve de miel® tápláló testradírját, majd második lépésként a minden érzéket megszólító Nuxe tusfürdő gélt, mely tökéletes társ a kikapcsolódásban – segít ellazulni és akácméz tartalmának köszönhetően helyreállítja a bőr védőrétegét.
  2. A kuckózás egy átlagos hétköznap is jó érzéssel tölti el az embert, pláne ha kakaóval, vagy forralt borral fűszerezzük meg az élményt. Válassz egy izgalmas krimit, vagy egy romantikus regényt és engedd, hogy a fantáziád szabadon szárnyaljon! S hogy ne csak a lelked, a tested is töltődjön, próbáld ki a kivételes erejű Nuxe Rêve de miel® olaj-balzsamát, mely használat közben finom olajjá olvad, enyhíti a szúró, égető érzést miközben hidratálja és bársonyossá varázsolja a bőrt.

 

  1. Ha hétvége, akkor kikapcsolódás. Tartsatok egy fergeteges társasjáték maratont a családdal! Legyen szó logikai, kvíz, ügyességi, vagy stratégia játékról, a kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a hozzájuk legközelebb álló társasjátékot. Kalandra fel!

 

 

MEGOSZTÁS