Teszteltünk: Richtofit Relax masszázskrém

Szeretjük a természetes megoldásokat minden téren. S mivel újra nekilendült csapatunk az aktívabb életnek a sok home office után, így szerkesztőségünk górcsöve alá egy szuper masszázskrém került, ami kényeztet, megújít, és tökéletes megoldás, segítőtárs lehet nektek is, mindennapjaitokban. Egy valami biztos, hogy felülmúlta elképzeléseinket, hatékonyságával, illatával.

Tartsatok velünk, jöjjenek hát tesztelés utáni véleményeink!

Mióta visszatért minden a régi kerékvágásba, a problémáim is pont ugyan így. A babavárás sok örömet hoz, de sajnos kellemetlenségekkel is jár: ilyen a lábdagadás is, mely sajnos gyakori jelenség. Kismamaként az egész napos rohanás után, fáj mindenem, de főleg a lábaim, mintha ólmos súlyok húznák… Estére sajnos nagyon bedagadnak, ami először még meg is ijesztett, így kísérletezés helyett biztosra mentem és a pozitív visszajelzések alapján választottam a Richtofit Relax masszázskrémet.

A lábaim megteltek energiával, maximálisan megújultak, felfrissültek.

Imádom az illatát és fürdés után nagyon jól esik végig masszírozni a fáradt lábakat. Ja, és bőrápolónak is tökéletes, nekem bevált így szívből ajánlom!

Panni, content manager

A Richtofit Relax masszázskrém levendula kivonattal, nyugtató kamilla illattal több mint  hasznos volt számomra a napokban, mert egy rossz mozdulattól sajnos borzasztóan begörcsölt a jobb oldali csuklyásizmom. A krém bemasszírozása után nagyon rövid időn belül már csökkent is a fájdalom. Körülbelül 1 óra múlva az éles fájó érzés is eltűnt, mintha nem is lett volna. Ezért nálam már alap, és nagyon fontosnak tartom, hogy legyen otthon mindig Richtofit masszázskrém, hogy ha váratlanul szükség lenne rá, mindig kéznél legyen.

Igazi kényeztetés a mindennapokban!

Irén, olvasószerkesztő

Van egy nagyon rossz szokásom: egész nap a gép előtt ülök és egy idő után mindig azt veszem észre, hogy behúzott nyakkal ülök a gép előtt és egész nap így dolgozom…. Teljesen mindegy, hogy otthon, vagy az irodában csinálom, a nap végére „beáll” a nyakam, de a lábaim is befeszülnek, görcsölnek.

Ilyenkor jöhet az isteni nyugtató kamilla illat és a levendula kivonata, és hála a Richtofit Relaxnak ellazulnak a feszülő izmok, nyak-váll, teljes hát!

Imádom! Nálam mindennapos útitárs a táskámban, így másoknak is  tudok segíteni, ha gondban lennének:-)

Hajni, ügyvezetői asszisztens

A napi futásomhoz már kb. 1 éve a piros Richtofit Rapid Active Sportgélt használom, és nagyon szeretem. Viszont nagyon leterhelő is tud lenni egy-egy aktív napom, így már régóta kerestem egy kényeztető, de természetes megoldást, ami megújít, felfrissít, kényeztet egy hosszú nap után. Nemrég megláttam a drogériákban, hogy levendulás illatú  krém is van, – ezért az illatért amúgy is odavagyok – azonnal vettem is, és kipróbáltam a Richtofit Relax Masszázskrémjét. Megnézve az összetevőit valóban telitalálat nekem: levendula, fűzfakéreg, komlótoboz kivonat. Nagyon frissítő hatású, jól kenhető, és igazán felüdíti a testem, sőt a lelkem is.

Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kis plusz energiához jutni, így az életminőségét javítani! Számomra ez a masszázskrém maga a garancia.

 

Reni, Happy Family osztrák területi képviselő

Nálunk az egész Richtofit kollekció „dolgozik”: bemelegítés a piros géllel, regenerálás a kékkel, így teljesen egyértelmű, hogy a Relax masszázskrémet is kipróbáltuk.

Nem csak mi a férjemmel, de a nagyszülők is szeretik és használják, anyósom már a gyógymasszőrnél is ezzel kezelteti magát.

Kell ennél jobb visszajelzés?

Mária, grafikus

Fotók: Pharmafit Sport/Shutterstock, freepik.com