Teszteltünk: próbáltál már természetes megoldásokat is?

Amikor csak lehet, természetes megoldásokat keresünk. Mutattunk már a háztartásban használt mosó- és tisztítószereket, a testápoláshoz is adtunk néhány ötlelet, és nincs ez másként, ha az egészségünkről van szó. Az illóolajokat már régóta szeretjük és használjuk is, most az ANANDAM illóolajokat vesszük jobban szemügyre, nem is akárhogyan: új rovatunkban megmutatjuk nektek azokat a termékeket, amelyeket kipróbáltunk, hiszünk benne és szívből ajánlunk nektek is. És persze ezeket az eredményeket és véleményeket veletek is megosztjuk.

Anandam Teafa: 

Nálam ez az egész egy évvel ezelőtt kezdődött, mikor januárban végig csináltam a vegán január kihívást, és pestiesen fogalmazva „rajta maradtam a témán”. Egyre több természetes és környezetbarát megoldást találtam, amire szépen lassan lecseréltem a háztartásomban található vegyszereket. A legnagyobb felismerés a teafaolaj és fantasztikus hatása: az egyik legjobb fertőtlenítő hatású szer, amire most nagy szükségünk van: egy cseppet vattára csepegtetek és például áttörölgetem vele a telefonom kijelzőjét -de tényleg csak egy csepp kell! És persze a táskámban is mindig van, ha kézfertőtlenítésre van szükség. Az ANANDAM bio minőségű és kémiailag bevizsgált olajat nyugodtan használhatod bőrre is, nem okoz irritációt.

Én még az illatát is szeretem.

 

Ági, egészség rovat szerkesztő

Gyerekes anyukaként tényleg mindent kipróbáltam már, de ez az egy olaj biztosan mindig megtalálható itthon. Téli időszakban a gyerekek fürdővizébe csepegtetek egy keveset, de most, hogy a vírus az életünk része, rendszeresen párologtatom is, fertőtleníti a levegőt. Néha még a munkahelyemre is beviszem (már amikor mehetünk), és időnként a mosásnál is bevetem (két kiskamasz anyukájaként tudom, miről beszélek) J Mivel az  Anandam teafaolaj nagyon tömény, így kevés is elég belőle.

Marcsi, sales manager

 

 

Anandam Eukaliptus radiata:

Egy hosszú nap után nem vágyom másra, mint egy illatos fürdőre Ezt a márkát bátran használom, hiszen nagyon tiszta, bevizsgált minőség. Ellazít és ráadásul immunerősítő hatása is van. Októbertől februárig az énidőm elengedhetetlen társa.

Adél, marketing asszisztens

Ovis, kisiskolás gyerekes anyukáknak szívből ajánlom! A köhögős, orrfolyós időszakot átsegíti. Nyákoldó és köptető hatású, de görcsös köhögés esetén ne használjátok. A csemeték szeretik frissítő illatát, és ahogy utána néztem, még jó néhány területen tudom majd használni immunerősítésre, vírus és mikróbák ellen diffúzorba, bőrbe masszírozva, szóval a tesztelése nálam folyamatos.

Hajni, marketing manager

Anandam Levendula Super:

A mindennapi stressz leghatásosabb ellenszere. Jellemző, hogy hazaviszem a munkahelyi gondokat (még most, a home office időszakban is J ), így este lefekvéskor is egy jó darabig csak forgolódom. A levendula illóolaj sokat segített: ha van időm, egy illatos fürdővel kényeztetem magam, vagy párologtatom, és néha még a párnára is jut néhány csepp. A pasim is megszerette, sőt, állítása szerint már ő is kipihentebben ébred. Már megérte!

Anna, szerkesztő

 

Migréntől szenvedők kezeket fel! Belélegezve, a halántékra dörzsölve segít, és közben nyugtat is. Az illóolajok között klasszikusnak számít, az illatát valaki vagy szereti, vagy nem. A levendula super fajtával most találkoztam először, ezt azok is könnyen elfogadják, akik nem különösebben rajonganak a levenduláért. Nekem nagyon bejött!!

Juli, fordító