Tervezd meg aktív nyári üdüléseteket a horvátországi Opatija riviérán!

Izgalmas tevékenységek és programok várják a Liburnia Hotels & Villas-ban

Függetlenül attól, hogy a túrázásnak, a tenger mélyének vagy az egyéb izgalmas kihívásoknak a kedvelője vagy-e, a horvátországi Opatija riviéra tökéletes választás az aktív kikapcsolódás, a természet és az adrenalin kedvelői számára ezen a nyáron is. Az Opatija és környéke nyújtotta úti célok a pihenés és az aktív kikapcsolódás kombinációját kínálják az érintetlen természetben. Egyre többen szeretnének aktívan pihenni és új élményeket szerezni a nyaralásuk során, és ha időt szánunk a mozgásra, a sportolásra és az egyéb szabadidős tevékenységekre, az egész nyaralást még izgalmasabbá és emlékezetesebbé tehetjük.

Az aktív pihenés a legjobb, legegészségesebb és legszórakoztatóbb módja a nyári üdülés eltöltésének, ezért a Liburnia Hotels & Villas lehetővé tette vendégeinek, hogy számos tevékenység és program közül válogathassanak a szállodákban, ahol megszállnak.

Hotel Ambasador *****

Fedezd fel családoddal az Učka-hegység és Gorski Kotar gyönyörű tájait hegyi kerékpáron ülve, az Opatija riviéra és hátországa varázsát, történelmi sétányait és hangulatos túraösvényeit nordic walking túrázás során!

A vízi sportok számos válfaja: vitorlázás, vízi ejtőernyőzés, kajakozás és SUP kalandok várják az adrenalin függők és az izgalmas kalandok kedvelőit.

Photo: Opatija Tourist Board

A Liburnia Hotels & Villas vendégei a felszerelések széles választékából bérelhetnek az aktív pihenés kiteljesítéséhez, például kerékpárokat és nordic walking botokat is.

A Liburnia Hotels & Villas szállodái egész évben színes és gazdag programkínálattal várják vendégeiket – pilates, body workout és keep fit edzések, aqua aerobic, jóga, futóiskola, tematikus sétatúrák és nordic walking

Hotel Ambasador *****

A szállodákban erő- és nyújtógyakorlatokkal formálhatja a testét, vagy lazíthat jógával és tematikus sétatúrákkal.

Nagy népszerűségnek örvendnek még az úgynevezett „önálló” gyalogtúrák, amelyek Medveja üdülőhelyéről indulnak és az Učka Nemzeti Park legszebb részein haladnak keresztül, lenyűgöző kilátást nyújtva a tengerre és a Kvarner régió gyönyörű tájaira.

Tedd teljessé családod nyaralását!

Az Opatija riviéra évek óta a pihenés és kikapcsolódás legszebb élményeinek kedvelt úti célja. A Liburnia Hotels & Villas szolgáltatásai szórakoztató és tartalmas nyaralást, valamint magas szintű higiéniát és biztonságot nyújtanak.

Tervezd meg álmaitok nyaralását időben, és tudj meg többet a Liburnia Hotels & Villas létesítményeiről és szolgáltatásairól a www.liburnia.hr oldalon!

Hotel Istra***