Téli sportok divatos szettekben – öltözködési tippek kicsiknek és nagyoknak

Ha tél, akkor havas sportok! Bár itthon egyelőre várat magára a vastag hótakarós igazi tél, a környező országokban már élvezhetjük a havas sportok nyújtotta élményeket. Ehhez hoztunk most kicsiknek egy nagyoknak öltözködési tippeket.

Kedves hópihék

A kisgyerekek esetében több szempontot is szem előtt kell tartanunk akkor, amikor téli sportruházatot választunk. Fontos, hogy kellően meleg legyen, kényelmes, hogy könnyen mozoghassanak, és az sem utolsó szempont, hogy egyszerű legyen a ruházat le- és felvétele, hiszen sokszor kell öltöztetni a kicsiket. Szerencsére a gyártók is így gondolkodnak, a praktikus megoldásoknak köszönhetően a lehető legegyszerűbb a gyerekek téli öltözete.
1. Deichmann 2. Decathlon 3. C&A 4. C&A 5. Decathlon 6. H&M 7. H&M 8. C&A 9. H&M 10. Decathlon 11. Answear/Under Armour

Vagányok a havon

Ahogy a kislányok esetében, úgy a fiúknál is van lehetőség arra, hogy vidám, színes darabokból válogassuk össze a síelésre, szánkózásra, vagy korcsolyázásra alkalmas téli szetteket. Míg a lányoknál láthatóan a vidám színek dominálnak, addig a fiúk a vagány mintákkal, állatfigurákkal tudják különlegessé tenni megjelenésüket.

1. C&A 2. Decathlon 3. C&A 4. H&M 5. H&M 6. H&M 7. C&A 8. C&A 9. Decathlon 10. H&M 11. H&M

Élénk színek a hófehér tájban

Kétségtelen, hogy a hölgyek számára még a téli sportöltözet sem nélkülözheti a divatot, így mutatunk két olyan összeállítást, amiben a színek erőteljesek, mégis finomak. Engedik láttatni a női szépséget, és a hófehér tájban láthatóvá válnak a szettek, ezzel is egy kis figyelmet irányítva viselőjükre. Mindezeken túl, ezek a ruhák praktikusak, kényelmesek, abszolút megfelelnek a funkciónak, hiszen legtöbbjüket hosszas tesztelések után fejlesztették ki.

1. Helly Hansen 2. Helly Hansen 3. Helly Hansen 4. Helly Hansen 5. C&A 6. Decathlon 7. C&A 8. C&A

1. Decathlon 2. C&A 3. C&A 4. Decathlon 5. Helly Hansen 6. Helly Hansen 7. C&A 8. Helly Hansen 9. Helly Hansen 10. Decathlon 11. Helly Hansen

Terepviszonyoknak megfelelően

A sportöltözetek világában óriási kutatás és fejlesztés áll a termékek mögött, hiszen számtalan feladatnak, funkciónak kell egyszerre megfelelniük. Nem véletlen, hogy a sport világában megjelent anyagok itt is megfigyelhetőek, a lélegző textíliáktól kezdve a fűtőszállal szőtt anyagokig, amelyeket zord időjárási körülmények között is teszteltek. Az anyagokon túlmenően a praktikumra is figyelnek, így szellőző cipzárak, hőmérséklet-szabályozást segítő megoldások, extra zsebek, vagy akár vészjelző síp segíti a biztonságos kikapcsolódást a téli szabadban.

1. Decathlon 2. C&A 3. C&A 4. C&A 5. Helly Hansen 6. Fjallraven 7. Helly Hansen 8. Helly Hansen 9. Helly Hansen 10. Helly Hansen

Szerzőnk és fotók: Kovács Nóra, stílustanácsadó

MEGOSZTÁS