Téli kaland az egész családnak Murau-Kreischbergben

A régióban a család aprajának-nagyjának egyaránt élményekben gazdag téli pihenőben lehet része. Lássuk is a részleteket, amik magukért beszélnek.

Kreischberg-en 42 km sípálya található, ahol a kezdőtől a haladóig mindenki megtalálhatja a kedvenc sípályáját. A professzionális vidámparkban, vagyis ún. “Funpark” -ban a  vagányabbak, a “freestyle”-osok is megtalálják a számításaikat.

http://www.murau-kreischberg.at/hu/winter/si-snowboard/sipalya

A  Funpark-ban lehetőség van kezdő és haladó pályákat igénybe venni a különböző ’attrakciókhoz” és mindezt 1900 m magasan. S amik még Kreischberg extrái közé sorolhatóak:  az úgynevezett sebességpálya, ahol a szintidőket  gépekkel mérik, az állandó versenypályák, tubing aréna, a Yabba Dabba–Doo-Land névre keresztelt gyermekvilág.

A Gyermekvilág területén, a Kinderwelt-ben találkozhatunk szőnyeg- felvonóval, baby felvonóval, mini hullámpályával, így a kicsiket is megtanítják a téli sportok szeretetére.

http://www.murau-kreischberg.at/hu/winter/sport-szabadido

A festői várost, Murau-t télen is érdemes megnézni. Egy sípályán aktívan eltöltött nap után, a gyerekek játékos rejtvényeken keresztül ismerhetik meg a várost, a felnőttek pedig audioguide segítségével tehetik mindezt, Anna Neumann nyomában (a Fő tértől indul a róla elnevezett utca) nézhetnek körül a városban, így mindenkinek élvezetes lehet a városnézés.

Murau-Kreischberg az 1800 méter magasan elhelyezkedő csodálatos, havas, téli tájain sétára hívogatja látogatóit.

A “Kreischberg See Runde”-t jó szívvel ajánljuk: egy órás kellemes sétát tehetünk a kreisbergi víztároló körül ,  ahonnan a hóágyúk a vizet biztosítják a sípályáknak.

A ” Zierben Wanderweg”-en egy hosszabb, 2 órás séta,- és túraút várja a természetet kedvelőket a Rosenkranz felvonó aljához. Itt mind a  síelők, mind a túrázók számára számos Hütte biztosítja a felüdülést, pihenést.

A régió terepei kiválóak a sífutók számára is. A felejthetetlen téli pihenés szerves része lehet a vezetett hócipőtúra, sítúra, jég, – és szánkópálya. Akik pedig nem síelnek, azok is számos élményteli lehetőség közül válogathatnak. S ne feledjük, hogy esténként a különböző kulináris élvezetek várják a helyi éttermekben a nap gazdag eseményei után megéhezőket.

 

Csomagajánlat:

Kreischberg Mid- Week:

Érvényes vasárnapi érkezéssel 2017. december 2. ès 2018. április 2. között

  • 5 éjszaka ízletes reggelivel
  • 4 napos „ Flexi“ sibérlet
  • Városnézés a téli Muraun àt
  • Egyszeri belépő a muraui Hallenbad-ba (uszoda)
  • Murtal Gäste Card

5 éjszaka 339 €- tól/ fő

További információk és foglalás itt: http://www.murau-kreischberg.at/de/winter/unterkunfte/pauschalangebote

Családi-napok!

A Murau-Kreischberg régió minden odalátogató családnak különleges ajánlatot kínál 2017. december 2. és 23. között, valamint 2018. március 19. és április 2. között, amennyiben legalább az egyik szülő legalább 2 napos  síbérletet vásárol Murtal Gaste Card-dal,  a 15 éves kor  alatti gyermeke számára

http://www.murau-kreischberg.at/hu/winter/csalad

 

Új pályák!

Rosenkranz-on 2 új pályát is kiépítettek. A 10-es pálya a haladóbb síelők számára lett kialakítva, igazán széles, piros pálya. A 7-es pálya, fekete jelölésű pálya, a magabiztosan, jól síelőknek. Így e két, új pályával összesen 42 km hosszú lett Kreisbergben a sípályák hossza.

További információkat itt olvashatsz: www.murau-kreischberg.at

 

Még egy szuper programot hadd ajánljunk figyelmetekbe!

Fridge, avagy Havas Fesztivál 2017

A nemzetközi Fridge Fesztivál idén először kerül megrendezésre a régióban2017. december 15-17 között. A progtam egy zenei és havas sportok kavalkádjának ötvözete, igazi nemzetközi hangulatban várja a kedves családos látogatóit!
További információkat itt találtok: www.fridge-festival.at

További információkat itt olvashatsz: www.murau-kreischberg.at

Kapcsolat:

Tourismusverband Murau-Kreischberg
Liechtensteinstraße 3-5
8850 Murau
Tel. 0043 3532 2720
Fax: 0043 3532 2720-4
info@tvb-murau.at
www.murau-kreischberg.at

 

Forrás: Murau-Kreischberg Turizmus Hivatal

MEGOSZTÁS