Tavaszi varázslatos wellness élmények

Felejthetetlen élményekben lehet része a különleges afrikai hangulatvilággal kialakított Bambara Hotel****PRÉMIUM–ot tavasszal meglátogató vendégeinek, hiszen újjászülethetnek a Bükk lábánál található családi élménybirodalom luxus szolgáltatásai által, miközben az ősfák megújuló látványában gyönyörködnek.

Egyedülálló hangulatának és kiváló színvonalú szolgáltatásainak köszönhetően visszatérő vendégeink kedvenc szállodája.

Azok számára, akik párjukkal keresnek élményeket a Csillag éttermünk meghitt hangulatvilága nyújt romantikus perceket. A Száhel wellness tetőteraszunk erdei panorámájamellett a Kanaga Love szobánk páros fürdőprogramja által kényeztethetik egymást, továbbá különleges masszázsokat vehetnek igénybe.

A családdal érkezőket a San Toro éttermünk, a különböző életkorú gyermek számára kialakított játszószobáink, a Bükki Rejtélypark kalandra hívó erdei kalandjai, a gyermek animációs programjaink és a BambaraSpa beltéri, Mali Beach kültéri élményparadicsoma homokos tengerparttal varázsolja el.

A gyermekeknek további kikapcsolódást nyújtanak a Mali Beach életnagyságú állatai és a Bambara-Bamako rally pálya.

A család felnőtt tagjait is felejthetetlen élményekkel gazdagítja a szállodában lakó négytagú szurikáta család életének fürkészése és a Bükki Rejtélyparkelveszett majomvilágának Labirintus városában élő törpe kenguruk tanulmányozása.

Afrika egy szeletét varázsolja elénk a Felsőtárkányban található varázslatos élmény birodalom, a Bambara Hotel****PRÉMIUM.

 Az aktuális ajánlatokat itt találod, útra fel!

Elérhetőségek:

Honlap: https://bambarahotel.hu

Telefonszám: +36 36 534 500

E-mail cím: info@bambarahotel.hu

Cím: H-3324 FELSŐTÁRKÁNY, BÜKKERDŐ SÉTÁNY 2-4.

 

Promóció