Tartalmas üdülés, relaxált környezet, MINDEN, ami a kisbabásoknak is jár

A Bükk hegység ölelésében, Noszvajon található, Best Forest Hotel és International Hotel Awards díjas OXIGÉN HOTEL **** SUPERIOR FAMILY & SPA szálloda fő profilja a bababarát szálláshely szolgáltatás, így ezzel kiemelkedik a hazai wellness hotelek közül. A négy csillagos ház külön figyelmet szentel a legkisebbeknek és a szülőknek, hogy mindenki élvezhesse a pihenés igazi luxusát.

Miért képviseli a szálloda páratlanul a baba- és gyerekbarát üdülési programot? Mert ide valójában elég lenne csak „a gyerekünket” hozni, minden más adott, helyben van. Nem okoz tehát meglepetést a hotel dolgozóinak egy-egy otthon felejtett babaeszköz vagy bébiétel, kérésre bármit pillanatok alatt elővarázsolnak a vendégeknek, INGYEN!

Bár már az is extra magyar viszonylatban, hogy kérésre etetőszéken kívül, babakádat, légzésfigyelőt is kaphatunk, ám az igazi különlegesség mégis az egyéb szolgáltatásokban rejlik. Aki járt már az Oxigénben, tudja, hogy a szállodában unatkozni nem lehet, sőt tilos! Az üdülés normális dimenzióját nyitotta meg ez a szálloda: telis tele van babáknak és gyerekeknek szóló NAPI! programokkal. Speciális, saját fejlesztésű animátor foglalkozások színesítik a szálloda vendégeinek életét, sok sok boldogságot okozva a kicsiknek: babaúszás, csiri-biri, kerekecske-gombocska, mini chéf élmények várják a bátor érdeklődőket.

Az elérhető csomagokat a hotelben tematikusan és korosztályokra tervezik. A hotel kertje gondozott és rengeteg outdoor lehetőség van: bébi mászó, kisgyerek játszótér, Kresz-park, kalandpark, kábelkomp, ingyenes biciklihasználat, focipálya, Dinó tornapálya.

A friss mamák pedig egy percig se aggódjanak: a közös helyiségekben, terekben számos, tökéletesen felszerelt baba-mama szeparé van, ahol az alapvető etetéshez, szoptatáshoz, pelenkázáshoz szükséges összes eszköz megtalálható: pelenka, vízforraló, cumisüveg melegítő, bébi ital, hűtőszekrény, előke, poharak, stb.

Amitől tényleg superior lesz az Oxigén **** életérzés:

  • erdőre néző, csendes szobák, kényelmi extrákkal
  • díjmentesen igényelhető, speciális babaeszköz bekészítés (babakád, babaágy, légzésfigyelő, bébiőr, pelenkázó)
  • Zen Spa elvei szerint épült wellness részleg, külön kialakítással a felnőttek és a gyerekek számára (baba szauna, baba masszázs, élménymedence gyerekeknek, fűtött padok, családi jacuzzi)
  • all inclusive gyermek ellátás 10 éves korig

Plusz egy érvünk:

  • Páratlan barangolási lehetőségek a környéken: Meseút, Eger, Noszvaj, Bükk hegység.

Az édes élmények kisbabával is járnak!

Oxigén Hotel****, Noszvaj

3325 Noszvaj, Szomolyai út

+36.30.66.22.199

www.oxigenhotel.hu

 

 

MEGOSZTÁS