Színpompás őszi kikapcsolódással és fenséges gasztro élményekkel vár Bükfürdő all inclusive családbarát wellness oázisa

Az ősz beköszöntével talán még jobban vágyakozunk a nyugodt, élményekben gazdag feltöltődésre. Élvezzük a természetközeli kirándulásokat, fülig érő mosollyal ejtőzünk a melegvizes medencékben és izzadunk a forró szaunákban. Szeretjük, ha a szállodai büféasztalokon válogathatunk az ősz ízeiben, és nem mondunk nemet a testet-lelket ellazító wellness masszázsokra sem. Jól érezzük magunkat az indián nyár aranyfényében és boldogan nyugtázzuk – jó döntés volt az ősszel nyaralni a Danubius Hotel Bükben. Milyen is egy őszi nyaralás a párját ritkítóan gazdag szabadidős kínálattal rendelkező büki szállodában?

Ha gyerekekkel érkezünk – legyenek azok bébik vagy kiskamaszok -, biztosak lehetünk benne, hogy a kicsik azonnal megtalálják a kedvükre való időtöltést. A mókás gyerek pancsolót és az izgalmas, sodrófolyosós kalandmedencét, a jól felszerelt játszószobákat, a digitális játékgépeket és természetesen a kedves Bubbles sárkányokat.

Drazsé és Yoyo mindent elkövetnek, hogy találkozhassanak és játszhassanak a szálloda legifjabb vendégeivel, még táncra is perdülnek velük az esti mini diszkóban.

Napközben lehet kézműveskedni az animátorokkal, a délután pedig a vetélkedőké, a kincskeresésé, a sportversenyeké. Jó móka meglesni a mókusokat a kertben, ugrálni a zörgő avarban, futkosni és bújócskázni a szabadban. Mindeközben anya és apa pihen. Úgy igaziból. Napfürdőzik, masszázsra megy, élménymedencében lazít, szaunában és gőzfürdőben izzadja egészségesre magát. Fél szeme a boldogan játszó gyereken, akinek be sem áll a szája az ebédnél és a vacsoránál, annyi élményt gyűjtött napközben a Bubbles Club programokon.

Ha szeretnénk elvarázsolni gyermekeinket a büki szálloda programjaival, érdemes már most lefoglalni szállásunkat az őszi tematikus rendezvényekre: október első hétvégéjén – október 1-3. között egy Mesés Bubbles hétvége keretében, a magyar népmese napjához kötődően mesés Zenekuckó délutánt szervez a szálloda a győri Új Akropolisz Filozófiai Iskola Művészeti Csoportjának közreműködésével, de ezúttal sem maradnak el sárkánykalandok mesék és a mini diszkó.

Az őszi szünet és a Halloween idejére – október 22 – november 1. között – is tartalmas és izgalmas gyerekprogramokkal készülnek a Danubius Hotel Bük animátorai. Játékos kvízek, lengőteke bajnokságok, mókusleső séták, arcfestés és lufihajtogatás, mókás gyerektorna színesítik az iskolaszünet napjait.

Ha szeretjük a gasztro kalandokat – nem érdemes kihagyni a Danubius Hotel Bük őszi kulináris élményeit. Aki már nyaralt a Danubius all inclusive büki szállodájában, tudja, hogy a korlátlan étel-ital fogyasztás mennyi mindent jelent ezen a helyen. Későn kelők reggelijét, délutáni snack kínálatot a büféasztalos főétkezések mellett. Ha kedvenceink közé tartozik a pizza, a hamburger, a hot dog, a kenyérlángos, a focaccia és társaik, bizony a délutáni étkezésről sem fogunk lemondani. Ahogy az őszi grill snack ajánlatban az októberi szombatokon elénk kerülő különlegesen finom falatokról sem. Az ősz ízeit szeptember 24-26. hétvégén Szüreti gasztro rendezvény koronázza meg látványkonyhával és langallóval, rétes, must- és borkóstolóval. A vidék ízeit akár haza is vihetjük, mert a helyi büki termelői piac vasárnaponként beköltözik a szállodába – füstölt húsárukkal, sajtkülönlegességekkel, szörpökkel és lekvárokkal.

Ősszel minden út Bükre vezet. Illatokkal, ízekkel, játékokkal és élményfürdőzéssel alaposan megrakott út ez, ami életre szóló kalandokat jelent a gyerekeknek és nyugodt pihenést a felnőtteknek. Gyertek hétvégén vagy hétközben, az őszi wellness feltöltődés és az all inclusive gasztro élmények csak Rátok várnak! Vessétek bele magatokat az őszbe Bükfürdőn!