Szeretjük a micellákat, na de a hajunkra?!

A micellás vizek egyre népszerűbbek a bőrápolásban, és biztosan te is kipróbáltad már, amikor a sminkedet törölted le.

Népszerűségüket azoknak az apró molekuláknak (micelláknak) köszönhetik, amelyek képesek magukba szívni a zsiradékot és a bőrfaggyút, feloldják a bőrön található port és a különféle szennyeződéseket és nem kiszárítják, hanem hidratálják és felfrissítik a bőrt. Pontosan ezeket a tulajdonságokat kihasználva alkották meg a NIVEA kutatói a legújabb hajápoló termékeket, a micellás samponokat.

Hogyan működik?

A micellás vizek hatásmechanizmusához hasonlóan a samponban lévő micellák mágnesként vonják magukhoz a zsiradékot, a szennyeződéseket, amelyek ellepték a hajszálakat, és így a hajad és a fejbőröd is tökéletesen tiszta lesz. A micellás samponok emellett rendkívül kíméletesek, nem károsítják a hajszálakat, nem szárítják a hajat és a védik a fejbőr természetes pH-értékét. A hajad megerősödik, rugalmas és finom illatú lesz.

A NIVEA micellás samponok nem tartalmaznak szilikont, ami ugyan kisimítja a hajszálak felszínét és védi a hajat a napsugarak káros hatásaitól, de olyan filmréteggel vonja be, amely hosszú távú használat vagy nem megfelelő öblítés esetén teljesen befedi a hajszálakat így az  elnehezül, és a frizurád ellaposodik. A haj újjáélesztéséhez elegendő pár napig, a megszokott hajápoló helyett, szilikonmentes sampont használni akkor is, ha nagyon érzékeny a fejbőröd.

A micellás samponok minden hajtípusra jók, és főleg azok fogják őket kedvelni, akiknek a mindennapos hajmosás miatt hatékony, mégis extra kíméletes ápolásra van szükségük, de tökéletes, ha a hajad gyorsan zsírosodik, sokat sportolsz, vagy csak szereted a tisztaság érzését.

A MICELLÁS ERŐSÍTŐ SAMPON vízililiommal az igénybevett, gyenge hajra és érzékeny fejbőrre használd. Kíméletesen tisztítja és erősíti az elgyengült hajszálakat, visszaadja a hajad rugalmasságát és védi a fejbőr természetes pH-értékét.

MICELLÁS TISZTÍTÓ SAMPON citromfű kivonattal normál és zsíros hajra megoldás. Hatékonyan tisztítja a hajat és védi a fejbőr természetes pH-értékét. Kellemes illata és a frissesség érzése sokáig megmarad. 

 

Forrás: NIVEA Beiersdorf/B.Á.