Szépüljünk Hightech DRHAZI hatóanyagkozmetikumokkal

Az elmúlt években felfedezett sejtszinten ható hatóanyagok nyitottak új teret a kozmetikumok fejlesztésében. Lehetőséget adnak, hogy valóban hatékony bőrépítő és bőrregeneráló készítményeket használjunk.

Medikozmetikumok, hatóanyagkozmetikumok születtek

Az arcápoló kozmetikumok a hidro-lipid réteget erősítik, a bőr védekező képességét fokozzák, ezért az összetételük is ennek megfelelően egyszerű. A legfontosabb követelményünk velük szemben, hogy tiszták legyen és ne ártsanak.

A hatóanyagkozmetikumok regenerálják a bőr szerkezetét, inspirálják a bőrfunkciókat, beépülnek a bőrbe és bőrré válnak. Sejtszinten hatnak és pozitívan befolyásolják a bőr szerkezetét, működését, így általuk elérhetővé válik az egészséges, optimálisan működő bőrszerkezet és a sugárzóan szép bőr.

Természetesen a készítmény tisztasága, vegyszermentessége itt is fő alapkövetelmény, mert a bőr mély rétegeit célozzuk meg sejtszinten, de sok más tényező is fontos és szerkezetük is speciális. A hatékony medikozmetikumok a bőrt felépítő bőrazonos hatóanyagokat liposzómás, könnyen beépülő formulában tartalmazzák és legfőbb értékük a hightech bőrmegújító hatóanyagok.

A hightech nanopeptidek nyitottak új dimenziót a bőr fiatalításában

Bőr sejtjeink élettartama átlagosan 6 hét, mégis eddig egy adott bőrproblémával évekig, akár életünk végéig küzdöttünk, vagy sokszor elfogadtuk, hogy nem változtathatunk rajta. A modern nanopeptidek ezt változtatják meg. Korábban a peptideket, mint kiváló tápanyagforrásokat használtunk a kozmetikumok készítésénél. Az új hírvivő peptidek – a néhány peptid molekulából álló mini fehérje láncok – funkciója teljesen más. A nano méretű peptid molekulák képesek beépülni a sejt magjába és ott regenerációt, sejtmegújulást kiváltani.

Ezek a modern hatóanyagok egyre nagyobb teret nyernek a szépségápolásban és a medikozmetikában. Hírvivő molekulákként képesek helyreállítani a sejtjeink eltolódott programjait. Előnyük, hogy teljesen biztonságosan alkalmazhatóak, mégis a tapasztalataink szerint jelenleg a legintenzívebb hatású bőrregeneráló hatóanyagok.

Hogyan hatnak?

A sejtjeink öregedésével információkat adnak át a frissen születő sejteknek és azok általában szerkezetileg és funkcionálisan is hasonlóak lesznek az elpusztuló sejtekhez. Az információk öröklődésénél természetesen a sejtek igyekeznek regenerálódni és ez szépen látható sok esetben sebeink gyógyulásánál. Néhány makacs, sokáig fennmaradó tünet viszont nehezebben, vagy egyáltalán nem regenerálódik. A peptidek itt lépnek közbe – a sejt magjában, enzimekre hatva és DNS szinten képesek a helyes információt átadni azáltal, hogy beépülnek a sejtmagba és ezt követően már az új, egészséges program örökítődik át a fiatal sejtekbe.

Ezen molekulák orvosi tisztaságú értékes hatóanyagok, melyeket a biotechnológia állít elő. A megfelelő hatáshoz egy adott dózis szükséges. A hatás természetesen fokozható, ha a peptideket egymással kombinálva, komplex formulákban alkalmazzuk.

5 OK, HOGY MIÉRT HASZNÁLJUNK HIGHTECH BIOAKTÍV PEPTIDEKET

  • azonosak a bőrt alkotó humán peptidekkel, így kiválóan felszívódnak és beépülnek
  • maximális hatást fejtenek ki, mert potenciáljukat a bőr sejtjeiben aktiválják
  • biztonságosan alkalmazhatóak, jótékonyak a bőrre, nem okoznak irritációt
  • intenzív, látványos hatásúak
  • kiváltják az invazív plasztikai beavatkozásokat

A nanopeptid technológia látványos hatásra képes, emellett teljesen biztonságosan alkalmazható a természetes kozmetikumokban. Általuk a készítmények medikozmetikummá válnak.

Kristályterápia a kortalan szépségért

A fémek kolloid oldásával készítik a szerves nanokristály hatóanyagokat, melyek sejtszinten energetizálják, vitalizálják és normalizálják testünk működését. A kolloid kristály oldatok tiszta ionmentesített vízben szuszpendált tiszta nano fémeket tartalmaznak, ionizált fémrészecskék nélkül. A fémek atomi szintre bontva vízoldékonyak és stabilan oldottak is maradnak. Azáltal, hogy nem ionizálódnak és nem hoznak létre sókat, a vízzel speciális kristályszerkezeteket hoznak létre.

A kristályok kivételesen kis mérete és a viszonylag nagy részecske koncentráció együttesen egy olyan szerves kolloidot hoz létre, melynek nagyon nagy a részecskemérete. Mivel a felület határozza meg, hogy egy adott elem, milyen mértékben reagál a környezetével, a kristály részecskék nagy felülete lehetővé teszi a különleges pozitív kölcsönhatást az emberi test sejtjeivel.

Az igazi kolloidok specialitása, hogy a fémek 100%-ban fémes részecskék formájában vannak olyan méretben, hogy a sejtszintű anyagcserébe, enzimatikus folyamatokba akár DNS szinten tudnak részt venni.

Ezüstkristály – A kolloidális nano ezüst oldata sötét padlizsán színű, kiválóan alkalmas a bőr sejtszintű tisztítására, a mikroorganizmusok normalizálására.

Aranykristály – A kolloidális arany oldata rubinvörös színű. Az arany évezredek óta az értékes nemesfém megtestesítője. Szimbolikus jelentőségétől függetlenül mára a tudósok egyik kedvenc anyaga lett nanoméretben mutatott különleges tulajdonságai okán. Nagy jelentőségű, hogy az arany nanoméretű részecskéi kör, csillag, hatszög stb. alakjuktól függően képesek különböző típusú sejtekhez kötődni, az alakjuk pedig irányítható a hozzájuk kapcsolódó aminosavak DNS-láncban kódolt sorrendje által, így nano peptidekkel kombinálva intenzív hatású. Élettelivé, sugárzóan ragyogóvá, feszessé teszi a bőrt.

Az aranykolloid nem tévesztendő össze az ionos arannyal. Az ionos arany egy aranysó, leggyakrabban arany-klorid, amelyet vízben oldott. Könnyű megkülönböztetnünk, mert színe a tiszta vízhez hasonlít és nagyon káros az egészségre. Az ionos arany neurotoxikus, vagyis az idegsejtekre mérgező, perifériás neuropátiát okoz.

Platinakristály – A kolloidális platina oldata ezüstös színű, támogatja a DNS regenerációt, erősíti és fiatalítja az arcbőrt. 

Iridiumkristály – Az iridium a hat platina csoport eleme, az egyik legritkább elem a földön. Az iridium és a többi platina elem biológiai értékeit éppen most kezdik felismerni, és úgy tűnik, hogy a “szupravezetők”-nek egyre fontosabb szerep jut az egészségtudatos életben.  A legutóbbi kutatások szerint feltételezik, hogy az iridium és az iker-ródium formák az agy száraz testsúlyának legalább 5%-át teszi ki.

Az iridium elősegíti a jobb celluláris anyagcserét. Feltételezhető, hogy növeli az elektromos átvitelt az agyban lévő szinapszisokon keresztül. Javítja a memóriát, növeli a mentális éberséget és elősegíti a neurológiai szövetek általános regenerációját.

A kolloidális iridium elősegíti a sejtanyagcserét, a szöveti regenerációt és fiatalítja a sejteket.

Szilíciumkristály – A kolloidális szilícium alapvető szerepet játszik a bőr anyagcseréjében, serkenti a kollagén és elasztin termelést, csökkenti a ráncok kialakulását, fiatalít és erősíti a kötőszöveti integritást.

Rézkristály – Erősíti a bőrt, kiváló antioxidáns, immunerősítő és a sejtek energiatermelését is katalizálja, mert számos enzim aktivitását elősegíti. Ilyen a lizil-oxidáz, mely a kollagén és az elasztin térhálósodásárt felel, amelyek elengedhetetlenek az erős és rugalmas kötőszövet kialakulásához.

A bőr szépsége az izomrendszer egészségénél kezdődik 

A holisztikus arcfiatalításban az alapoktól építjük fel az az arc harmonikus szépségét. Kialakítjuk az izomrendszer, a kötőszövet és a bőr egészséges egységét. Ezt szolgálja a DRHAZI Bio arcplasztika.

Alapja, hogy az arcunk fiatalságának, egészségének egyik fő pillére a mimikai izomrendszer vitalitása és rugalmassága. A feszült élettempó, a nagy elvárások, az idő sürgetése nap, mint nap stresszel minket. Az idegrendszerünk, izmaink, bőrünk és a hormonrendszerünk is érzékenyen reagál a mindennapi kihívásokra.

A stressz hatására kialakuló masszív izomfeszültségek nem az erőnek a hiányából fakadnak, hanem a túlzott tartásból. Ezek egyfajta testmemóriákként rögzülnek és  idővel bizonyos izmok, vagy akár az egész testünk elhiszi vagy megszokja, hogy ilyen módon kell magát tartania. Ezt követően még ha nyugalomban is kerülünk, izmaink beállnak egy feszült tartásba. A feszült izmok nyomást gyakorolnak az erekre, idegegekre és blokkolják az arc, a fej vérkeringését. Az arc színe fakóvá, tápanyagszegénnyé válik, az oxigénellátása is sérül és az arc elkezd sorvadni. A legtöbb bőrproblémának és a bőr öregedésének is ez az alapja.

A feladatunk egy új mintázat kialakítása, az, hogy valamilyen módon elhitessük az izmokkal, hogy képesek, másrészt talán még jobb is nekik, ha másképp működnek.

Ha regeneráljuk, vitalizáljuk és megnyugtatjuk az izmokat, emellett átalakítjuk a testnek a hibás memóriáit és hitrendszerét, akkor nemcsak az ellazulás, hanem az erő is megjelenik, mert az izom akkor erős, ha rugalmas, ilyenkor képes az összehúzódásra és az elernyedésre. Akkor fog tudni az izom erősen húzni, ha utána el tud ernyedni, mert nem a statikus erő az igazi erő, hanem a hullámzó, pulzáló erő. Ilyenkor az izom vér-, tápanyagellátása akadálytalan és a szöveti megújulása biztosított.

Ezzel a módszerrel az arc öregedésével járó sorvadások visszafordíthatóak, az arc újra felépíthető és harmonikus szépségében megtartható.

Forrás: DRHAZI