Szeptemberben újra vár az Eco Town, Budapest környezettudatos, családi vására!

2020 szeptember 13-án kerül megrendezésre az Eco Town 3, Freedom: nem csupán egy vásár: a helyszínen különös figyelmet fordítanak az oktatásra, és a prevencióra.

Idén ősszel szabadtéren, a Római-parton kerül megrendezésre a rendezvény, a Nánási Udvarban. A helyszín ősfákkal körbe ölelt zöld terület, amely egy kis játszótérnek is otthont ad a gyermekkel érkezőknek.
Érdemes tehát pokrócot is hozni magunkkal, hiszen itt egy csodás pikniket is eltölthetünk a családunkkal! Aki nem szívesen hozna magával ételt, italt, az természetesen itt is be tudja szerezni a kedvenc finomságait.

Izgalmas kiállítók várják, hogy bemutatkozhassanak, vagy segíthessenek, továbbá az ide látogató megismerkedhet azokkal a termékekkel, amelyekkel a környezettudatos háztartás, családi élet könnyebbé, szebbé tehető. Mindegyik kiállító egy kiválasztási folyamaton ment keresztül, és csak abban az esetben lehet jelen az eseményen, ha valóban tesz a környezetvédelemért.

Az Eco Town leginkább vártabb programjai egyértelműen a foglalkozások, amelyekből most sem lesz hiány! Az ide látogatók megtanulhatnak horgolni, illóolajat készíteni, továbbá hasznos információkkal gazdagodhatnak arról, hogy hova kell tenni a megüresedett, vagy lejárt gyógyszeresdobozokat.

A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület idén is részt vesz az eseményen: a gyógyszerhamisítás veszélyeire fogják felhívni a figyelmet.

Találkozzunk szeptember 13-án, vasárnap!
A belépés, az összes foglalkozás, és az ehhez tartozó alapanyagok díjmentesek!

Helyszín: 1031 Budapest, Nánási út 47-49
Nyitvatartás: 10:00-17:00

Elérhetőségek:

http://www.ecotown.hu/
https://www.facebook.com/ecotownhungary/
https://www.facebook.com/events/596648007548639/

Akik már biztosan ott lesznek:

SugarPeas Bag

Olive and Oliva Natural Skincare

Herbatherapy

Zapi

Minimag.hu

Habóka kézműves szappan

Narka

Tinytrip GlassArt

Manóca Pelus

Filcdekor

VeraNatura manufaktúra

Petramondta

Soapbox

Dobrobow

VeruSKa

Bohome

Mareni

Bogl’art

Greenyshop, az Öko drogéria

Hoopla Sewing

Szedd Vidd Védd

Doktor ICE

SÁPI gyümölcsborok

Médiatámogatók:

www.minimag.hu

www.happyfamily.hu

 

 

 

MEGOSZTÁS