Szépségápolást ajándékba? Miért is ne!

Karácsony közeledtével teljesen természetes, hogy elkalandoznak a gondolataink: vajon idén kinek milyen meglepetéssel okozzuk a legnagyobb örömet? Sikerül-e mindet időben beszereznünk, amire életünk párja vagy csemetéink igazából vágynak? Természetes, hogy igyekszünk mindenkinek minden vágyát teljesíteni, na de mi a helyzet velünk, nőkkel, anyukákkal? A nagy (elő)karácsonyi rohanásban lepjük meg magunkat is valamivel. Szépségápolás? Jöhet!

Két dolgot biztos szeretnénk, ha szépségápolásról van szó: legyen hatásos és hosszan tartó az eredmény. Erre napjainkban a leghatásosabbak a nagy kedvenceink, az ebédidős kezelések, de a hatást most igen magas minőségű bőrápoló termékekkel is tökéletesítjük majd.

Hialuronsavas feltöltés

Ha reggelenként a tükörbe nézve úgy érzed, bőröd veszített feszességéből, lazulnak a kontúrok és bizony megjelentek azok a fránya apróbb ráncok is… akkor jöhet a frissítés hialuronnal!

A hialuronsavas feltöltés során egy teljesen természetes, bőrbarát hatóanyagot juttatnak a bőr megfelelő rétegeibe. A hialuronsav tartalmú töltőanyag szövetbarát, hiszen bőrünk természetes alkotórésze, ám idővel sajnos csökken a mennyisége. A részletes és igen alapos konzultáció után a kezelés során a bőr mélyebb rétegeibe juttatott hialuronsav-molekulák magukhoz láncolják a vizet, ezáltal csökkentik a mélyebb és a felszíni ráncokat. Az eljárás pedig teljesen egyszerű: a kezelni kívánt felület fertőtlenítése után jöhet egy kis érzéstelenítő krém. A szúrás? Egyáltalán nem kellemetlen, egy nagyon vékony tűvel juttatják a bőr több pontján keresztül a mélyebb rétegekbe a feltöltőanyagot, ami mindig hialuronsav tartalmú,ami korlátlanul utántölthető, ismételhető. Ha kész, már folytathatjuk is a napi feladatokat, ahogy azt megterveztük. Az eredmény? Olyan lesz, mint egy pihentető alvás tökéletes végeredménye: a ráncok kisimulnak, az arc frissebb és feszesebb lesz, és a kontúrok is javulnak. A hatóanyag a bőrben 9-12 hónap alatt bomlik le, azaz hosszan élvezhetjük a látványt. JA hialuronsavas feltöltéssel az ajkaink teltsége is fokozható és az ajak körüli ráncok is enyhíthetők: a feltöltőanyag megválasztásakor csak azt kell eldöntenünk, hogy mennyire tartós eredményt szeretnénk elérni. A sokszoros kötésű hialuronsav nehezebben bomlik le, így tartósabb a hatása.

A kezelés után pedig jöhet a következő lépés: professzionális bőrápoló termékek fantasztikus karácsonyi csomagokban: hamarosan ezzel folytatjuk.

Jöhet egy kis frissesség? Látogass el a www.royalclinics.hu oldalra, ahol a hialuronsavas arc és ajak feltöltésről még többet olvashatsz, és ha a HAPPY20 kódot használod a bejelentkezésnél és az időpont foglalásnál 2018. november 30-ig, még 20% kedvezményt is kapsz.

Szerzőnk: B. Á./Happy Family munkatárs

Fotók: depositphoto.com, pexels.com