Szépségápolás ajánlónk: Lee Stafford újdonságok fókuszban

Itt a nyár, egészséges és szép hajra vágyunk mindannyian! Amihez megtaláltuk a számunkra legkedvesebb újdonságokat is, nézzük csak mit is “tudnak”.

Lee Stafford Bleach Blondes

Annak érdekében, hogy a szőke tökéletes és ragyogó legyen, gondoskodni kell a haj megfelelő ápolásáról. A festés, a formázás és a környezeti hatások miatt természetes vitalitása és ereje elvész. A stresszes haj elveszíti fényét és könnyen sérül. Termékeink segítenek helyreállítani a haj szerkezetét, feltölti a szükséges anyagokkal és erősíti a gyökerektől egészen a hajvégéig.

A sampon, a maszk és a kondicionáló három lépésben történő használatának köszönhetően haja ismét selymesen sima, egészséges és hidratált lesz. A termékcsalád tápanyagtartalmának köszönhetően frissen tartja a szőke tónusokat.

Lee Stafford Bleach Blondes Ice White

Hozza vissza a jeges, ezüstszürke vagy platina tónusokat, miközben megőrzi haja egészségét. A maszk megőrzi és helyreállítja a szőke színárnyalatokat, tonizáló kezelést nyújtva a kék pigmentek által. Élénkítse hajszínét, és érjen el hűvös-hamuszürke megjelenést, miközben csökkenti a károsodást és kiegészítő tápanyagokat biztosít hajának. Ez a tápláló tonizáló maszk megvédi a hajat a károsodásoktól, és pótolja a hajszínezés, az UV-sugarak és a hő által elvesztett keratint. A sampon, maszk és kondícionáló segítségével három lépésben tehet szert “sarkvidéki hűvös” árnyalatra, valamint haja selymesen sima, egészséges és hidratált lesz.

Lee Stafford Hair Apology intenzív ápoló balzsam

Lee Stafford Hair Apology intenzív ápoló balzsamot  a sérült, túlzottan megterhelt haj intenzív ápolására fejlesztették ki. Hidratálja, helyreállítja a rugalmasságot, ragyogást és tápanyagokat biztosít a haj számára. A B5 provitamin erőt, fényt és puhaságot kölcsönöz a hajnak. Egzotikus kakaómag vaj védi a hajat a kiszáradástól, helyreállítja vitalitását, ragyogó fényét, valamint rugalmasságát a magas antioxidáns- és tápanyagtartalomnak köszönhetően. Az Aloe Vera sokoldalú gyógyszer és tápanyag, helyreállítja a sérült hajszövetet, felgyorsítja a haj növekedését és megakadályozza a hajhullást. Napraforgómag-olaj segít megőrizni a haj hidratáltságát, egyben természetes UV- és színvédelmet biztosít. Mindennapi használatra alkalmas és vegánok is használhatják.

Lee Stafford Fresh Hair szárazsampon rózsaszín agyaggal, 200 ml

Frissítő száraz sampon, ami nagyszerű segítség kirándulásokkor, vagy amikor nincs ideje hajat mosni. A dél-franciaországi rózsaszín agyag egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően nem terheli meg a hajat, ugyanakkor frissességet és volument kölcsönöz neki.

Forrás: a márkától

Coverfotó: freepik.com