Személyre szabott, karácsonyi meglepetés tippek az Eucerintől

Idén is exkluzív ajándékcsomagokkal készül a márka az ünnepekre

A karácsony a szeretet és az örömszerzés ünnepe. Minden évben kihívást jelent azonban újabb és újabb ötletekkel előállni, hogy igazán meglephesd szeretteidet. Gondoskodást ajándékozni mindig tökéletes megoldás – ebben pedig idén is segítséget nyújt az Eucerin.

A márka megújult dizájnú díszdobozos összeállításai hozzájárulnak az ünnepi hangulathoz, ráadásul a különböző termékcsaládok között mindenki megtalálhatja az adott bőrtípus számára a megfelelőt: a Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő, a Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő, a Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló és a Q10 Active érzékeny bőrre készült arcápoló készítmények novembertől visszatérnek, hogy meglephesd velük családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet.

A fagyos, téli időjárás kifejezetten megviselheti és kiszáríthatja a bőrt, így aztán kiemelten fontos, hogy vigyázzunk rá és megtaláljuk a megfelelő arcápoló terméket, amely helyreállítja az érzékeny és sérült felületet. A szárazság az egyik leggyakoribb bőrprobléma, melynek a legjelentősebb oka a nedvességhiány. Ennek kezelésében olyan hatóanyagok játszanak fontos szerepet, amelyek vonzzák és megtartják a folyadékot, illetve hidratáló hatásuk van. Az arcon jelentkező bőrszárazság különösen megnehezítheti a mindennapokat, valamint előidézheti a bőr korai öregedését is.

A hialuronsav az egyik legnépszerűbb és legbiztonságosabb anyag, amelyet régóta használnak bőr revitalizációra vagy volumenpótlásra. Az elmúlt két évtizedben felmerülő kutatások kimutatták, hogy a már szinte nélkülözhetetlen hialuronsav előnyös funkciói közé tartozik a hidratálás, a sejtek és szövetek közötti térfeltöltő képesség és a bőr hámszövetének fenntartása. Fő tulajdonsága, hogy nagy mennyiségű vizet képes megkötni és megtartani a kötőszövetekben, ezáltal hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megtartásához.  A klasszikus hialuron formula rendszerint nagy molekulasúlyú, ezért a felszínközeli területek hidratálásában tud segítséget nyújtani. Az elmúlt évtizedben jutottak el a tudósok olyan technológiai szempontból fejlett hialuronsav formula kifejlesztéséhez, amely valóban képes a bőr felszíne alá jutni. Ezzel a technológiával készülnek azok a készítmények is, melyek az Eucerin ünnepi összeállításaiban várják szerető gazdáikat.

Az ajándékcsomagokban található krémekkel igazán nagy sikert arathatsz, hiszen hatékony segítséget nyújthatsz az arcápolásban. Már csak meg kell találnod a választott személyhez leginkább passzoló válogatást!

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Termékajánló

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál/vegyes bőrre és  éjszakai arckrém 50% kedvezménnyel

és

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 50% kedvezménnyel

A krémek fő hatóanyagai a hialuronsav, amely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, valamint a szaponin, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért felelős a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok -, száj – és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel belülről még a legmélyebb ráncokat is, a bőrtolerabilitásuk pedig szintén kiváló.

A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú 40-szer kisebb méretének köszönhetően a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. Parabenmentes termékek, a nappali arckrém pedig 15-ös fényvédőt is tartalmaz. Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában.

Ajánlott fogyasztói ár: 14 040 FT

Forrás és fotók: EUROLEX CONSULTING KFT.

MEGOSZTÁS