Szállodai élmények ajándékba – DANUBIUS AJÁNDÉKKÁRTYA

Az ünnepek előtt sokaknak okoz fejtörést, mivel is szerezzen örömet szeretteinek. Hasznos is legyen, szép is legyen, meglepetés is legyen, pénztárcánk bőségéhez is igazodjon  – bizony nem könnyű a feladat. Ráadásul nyakunkon az év végi hajrá, egyre nagyobb a tömeg, egyre hosszabbak a sorok a bevásárló központokban, egyre nő bennünk a feszültség, vajon mindenkinek időben ki tudjuk-e találni és be tudjuk-e szerezni a megfelelő ajándékot a karácsonyfa alá.


Gondoltál már arra, hogy a megszokott tárgyak – könyvek, elektronikus kütyük, kozmetikai cikkek, ruhák – helyett élményeket rejtsen az ünnepi csomagba? Élményeket, amelyek boldog pillanatokat varázsolnak a hétköznapokba. Egy romantikus gyertyafényes vacsorával, egy fitness bérlettel, egy kényeztető wellness masszázzsal vagy akár egy szállodai hétvégével életre szóló élményeket ajándékozhatunk.

Danubius Ajándékkártya – ez a varázsszó, amely megoldja az ajándékozás minden gondját. Elegáns és egyszerű, sőt a választás szabadságát is kínálja, hiszen a megajándékozott szabadon eldöntheti, mikor, mire használja fel a kártyán szereplő összeget.  Lepd meg szeretteid, barátaid egy tetszőleges összeggel feltöltött ajándékkártyával, és bízd a választást a megajándékozottra!

A Danubius ajándékkártya felhasználható valamennyi belföldi Danubius szállodában, a szálloda saját szolgáltatásaira, legyen az szállás, étkezés, wellness- és gyógykezelés, vagy akár fitness bérlet.

Nincs sorbanállás, nincs kapkodás! A Danubius Ajándékkártyák  személyesen megvásárolhatók a belföldi Danubius szállodák recepcióján vagy online megrendelhetők, átutalással és bankkártyás fizetéssel. Postai kiszállításra és személyes átvételre is van mód. A részleteket a www.danubiushotels.hu/ajandekkartya oldalon ismerheted meg.
További információért fordulj a Danubius Hotels Ügyfélszolgálatához: Tel: 06 1 888 8200

Promóció

MEGOSZTÁS