Sonnentherme élményparadicsom – ajándékutalvány Mikulásra, karácsonyra

Az idei advent időszak és Karácsony más lesz mint a megszokott. A Sonnentherme élményfürdő és a Sonnenpark Hotel idén is tökéletes ajándékokat biztosít az egész család számára.

Vásárolj értékutalványokat, lepd meg családtagjaid, szeretteid egy igazi családi élménnyel, vagy Sunny Bunny és Pinky Bunny ajándéktárgyakkal!

Utalványok és ajándékok kényelmesen, gyorsan, otthonról megvásárolhatóak a www.shop.sonnentherme.at oldalról

Itt a legkisebbek a legnagyobbak és a gyermek szívek repesnek, vagy egyenesen a fürdőruciba csúsznak. Az élményrészlegek a Sonnentherme élményfürdőben garantálják nem csak a kikapcsolódást, de az szórakozást is felsőfokon.

 

„Baby World” babavilág részleg. A wellness oázis kimondottan babáknak kialakított medencékkel 35°C-os víz- és 27°C-os levegőhőmérséklettel várja a kicsiket, nyáron pedig a baba strand csábít csobbanásra, homokos stranddal és árnyékos fekhelyekkel. Számtalan extra, mint a babakocsik, pelenkázók, alvószoba, játszószobák és babakonyha garantálja a pihentető nyaralást.

A „Fun & Speed World“ biztosítja a mókát és kalandot  a nagyobb testvéreknek. Hála a 800 méternyi csúszdaélménynek, hullámmedencének, vadpataknak és sok más atrakciónak az unalomnak a Sonnenthermeben helye nincsen. Sőt, a 202 méter hosszú Twister csúszdán a 7 éven felüli vendégek 3 lenyűgöző világba merülhetnek a vilóag leghosszabb beltéri és ausztria 1. virtuális valóság csúszdáján! Az ugrótoronyról 1, 2, vagy 3 méterről is csobbanhatunk a mélybe. Aki viszont inkább a magasba vágyik, az felmerészkedhet a három méter magas mászófalra – biztosított a vízes érkezés a kültéri „Splash“ medencébe. a virtuális valóság búvárkodással pedig a víz alattti világ és a világűr súlytalanséga élhető át.

 

 

Hotel Sonnenpark****s: üdülőparadicsom saját vízivilággal

Igazi napsütéses pihenőnapok. Az időjárástól függetlenül. A mindennapi stressz nélkül. Csakis ezért érkeznek a családok a lutzmannsburgi Hotel Sonnenparkba. És csakis ezért merülnek a fantasztikus vízi és „száraz“ élményvilágba. Itt nem csak a szálloda külön fürdőrészlegét, de egy áthidaló folyosón át Európa vezető kisbaba és gyermek élményfürdőjét is, a Sonnentherme-t is élvezhetik a vendégek.

A szállodán belül a családi fürdőrészleg, Sunny Bunny vízivilága várja a lubickolni és pihenni vágyókat belső és külső pancsolómedencékkel és relaxágyakkal. Itt sem hiányozhat a vízicsúszda, ami egy kellemesen meleg medencébe érkezik. A pici vízipockok a szabadban található játszótéren is kitombolhatják magukat. A kisbabákat speciális pelenkázószigetek várják.

Nem utolsó sorban a gyerek játszósarkok és animációs programok nyújtotta változatosság miatt, melyek teljes egészében a gyerekek igényeihez igazodnak. A speciális kisbaba részleg, kíváló minőségű játékokkal várja a 2 éves kor alatti apróságokat.

Vízen és szárazon hancúrozás közben megéhezik az ember. Nem csak a szülőket, hanem a piciket is ínyenc falatokkal kényeztetik a külön kialakított baba- és gyermekbüfében. A fedett terasz kényelmes, nagy helyet biztosít az étkezésekhez és a pihenéshez. A kerti pavilonból a szülők egyenesen a kertben játszó csemetéikre látnak.

 

Portrait

 

További információkat találtok a www.sonnentherme.at és a www.sonnenpark.at oldalakon. Sunny Bunny világába betekintés nyerhető a www.sunnybunny.at oldalon.