Ráncaink kialakulásának fő okai & szelíd, hatékony megoldásai

Bár néhány vonal karaktert adhat az arcunknak, mégis a legtöbb ránc a vártnál korábban jelentkezik vagy túl intenzív és elrabolja arcunk vitalitását. Korán kialakulhat az orr és ajak közötti redő, a szem körüli és a homlok ráncai elmélyülnek, végül a bőrünk egyre jobban megereszkedik, elveszíti feszességét és rugalmasságát.

A ráncok keletkezése sem egyforma. A dinamikus ráncok azok, amelyek a felszínes mimikai izmok túlzott mozgásai, és a mély izmok letapadása, az izomfeszültségek okozta izomtömeg csökkenése miatt jönnek létre. A statikus ráncok pedig már az összes külső – belső tényező hatására állandósult ráncok az arcunkon.

Mindkét típusnál megtalálhatóak finom és mély ráncok, barázdák, mégis a statikus ráncok nehezebben kezelhetőek, mert a tévhitekkel ellentétben a ráncok kialakulásában a bőr kollagénvesztése és dehidratációja csak kismértékben felelős. A mélyebb állandó rácaink kialakulásának oka inkább a mély szövetek krónikus tápanyaghiányának és az ezt követő sorvadásának a következménye, amelyek kezelése speciális hatóanyagokat és kezeléseket igényel.  

Izomlazítás okosan, természetesen 

Az expressziós vonalak elleni védelem módja nem az, hogy megakadályozzuk az arc izmainak a mozgását botox injekciókkal, mert ez erősen bénítja az izmokat és hosszútávon még inkább további sorvadásokhoz vezethet, Kiváló természetes alternatíva, ha olyan kozmetikumokat használunk, amelyek mimikai izom ellazító nanopeptideket tartalmaznak és segítenek megakadályozni az arcizmok jelátviteli útjait, oldják a feszültséget és kiegyenlítik a meglévő expressziós vonalakat, de mégsem blokkolják a lehetőségét az izmaink trenírozásának.

Az évek súlyát enyhítsük az arcunkon modern hatóanyagokkal!

A kutatások azt mutatják, hogy idővel a bőrsejtek osztódási üteme is lelassul, ami a bőr belső rétegét vékonnyá teszi, és így hajlamossá válik a károsodásra és a ráncosodásra.

A bőr természetes megújulási folyamatának támogatására szolgáló hatóanyagok a növényi kollagén melyet szervezetünk könnyen beépít, az elasztin és az értékes proteinek, a 4 szinten ható biotech hialuronsav és természetesen legnagyobb támogatók a bőrmátrix építő nanopeptidek, melyek minden oldalról támogatják a bőr megújulását, az egészséges és gyors bőrképzést. Ezek sejtszinten fokozzák minden bőrépítő anyag – kollagén, elasztin, ceramidok, hialuronsavak – termelődését a bőrsejtekben és hatékonyan ellensúlyozzák a gravitáció bőrre gyakorolt ​​hatását.

Fotokárosodás miatti öregedés

Az egészségesebb, erősebb, simább bőr számára a legjobb az állandó jótékony fényvédelem. Az elmúlt évek kutatásai kimutatták, hogy a napsugárzás erős bőrkárosodást és foto-öregedést okoz. A tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy az UVA sugárzás több mint 80% -át teszi ki a bőr öregedésének tulajdonítható látható változásoknak. A túlzott expozíció lebontja a bőr mély szöveti szerkezetét, és ez leginkább a különösen érzékeny területeken, mint az arc és a nyak jelentős. A tudósok azt is kimutatták, hogy a napspektrumon belül a hosszabb hullámhosszú infravörös sugárzás (IRA) megváltoztatja a kollagén egyensúlyt, és csökkenti a kollagén szintézisét.

Természetes, erős hatóanyagok a foto öregedés ellen

Az ektoin, a jerikói rózsa kivonata erősíti a sejteket, a modern antioxidánsok – a totarol, a biotech stabil C és E vitamin – intenzív semlegesítik a károsító szabad gyököket, és ezen a területen is  leghatékonyabbak a DNS védő nanopeptidek, melyek a sejtekben már kialakult károsodásokat is ellensúlyozni tudják. Hatásukat a kolloid kristály oldatokkal turbózhatjuk fel. Ezek tiszta ionmentesített vízben szuszpendált tiszta atomizált fémek, káros ionizált fémrészecskék nélkül.   Azáltal, hogy nem ionizálódnak és nem hoznak létre sókat, a vízzel speciális kristályszerkezeteket hoznak létre. Az igazi kolloidok specialitása, hogy a fémek 100%-ban fémes részecskék formájában vannak olyan méretben, hogy a sejtszintű anyagcserébe, enzimatikus folyamatokba akár DNS szinten tudnak részt venni, és minden jelenlévő hatóanyag hatását katalizátorként erősítik meg.

Használj intenzív bőrépítő, 100% hatóanyagkozmetikumokat!