Pünkösdi újjászületés a Hotel Marina-Port****-ban

Az elmúlt időszakban a világ egy kicsit lelassult és megpihent, de a Hotel Marina-Port**** ezt az időt arra használta fel, hogy a lehető legjobban felkészüljön a Ti fogadásotokra, hiszen Pünkösdkor újra megnyitja kapuit. Ismét a családdal töltött, élményekkel teli pillanatoké, a pihenésé, a kikapcsolódásé és a felhőtlen jókedvé lesz a főszerep. Íme, egy kis ízelítő abból, hogy milyen élményekben lehet részetek, ha ellátogattok a balatonkenesei Hotel Marina-Port****-ba:

VARÁZSLATOS TÜNDÉRVILÁG, ÓRIÁS CSÚSZDA, BOLDOG PILLANATOK

A drága, szertelen gyermekeknek életre keltik a mesevilágot, egy interaktív meseprogrammal és élményfestéssel. Arcfestéssel átváltoztatják a csemetéket, anyuka és apuka legyen a talpán, aki ráismer a kis mesehősére a pingálás után! A pünkösdi móka hétfőn folytatódik: kiköt az óriás légvár csúszdával a Titanic!

CSALÁDI VAKÁCIÓ A BALATON-PARTON

Hamarabb, mint gondolnád! Foglald le családi nyaralásotokat minél előbb! Náluk a szórakozás időjárástól függetlenül garantált! Pancsolás után irány az elektromos kisautó, vagy a gokart, a kreatív kis alkotók a Maszat-műhelyben szöszmötölhetnek, az izgő-mozgó csemeték az óriás trambulinokon, szuper játszóterünkön, vagy a Labirintus-játszóházban önfeledten ugrándozhatnak…

Látogassatok el a pünkösdi hosszú hétvégén a baba- és gyermekbarát Hotel Marina-Port****-ba és indítsátok a nyarat egy igazi testi-lelki feltöltődéssel!

PÜNKÖSDI CSALÁDI WELLNESS ÉS CSALÁDI VAKÁCIÓ A BALATON-PARTON – GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON

  • 6 éves kor alatt szülőkkel egy szobában ingyenes a szállás és a félpanziós ellátás;
  • a Hotel Marina-Port**** garantálja a legjobb árat, azaz biztos, hogy náluk foglalhattok a legkedvezőbb áron;

  • nem kell reggeli után hazasietni, még az utolsó nap is estig használhatjátok a szobát és a szálloda összes szolgáltatását (strandot, wellness részleget is), amennyiben megrendelitek a Családi wellness&ebéd csomagot mindössze 4 800 Ft/fő áron. Ez az ár ráadásul még egy ebédet is tartalmaz!
  • szuper programokban lesz részetek, ne hagyjátok ki!