Programajánlónk: Több mint, BABA-EXPO április utolsó hétvégéjén!

Ne hagyjátok ki! Gyerekeknek ráadásul ingyenes. A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket.

Több, mint Baba-Expo.  A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna bemutató várja, valamint szakemberektől kérdezhetnek.

Sőt! Ingyenesen baba szívhang hallgatás is lesz!

A helyszínen biztosan mindenki megtalálja,  amit keres. Több mint 100 gyártó-forgalmazó cég, illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, Tommy Tippee,  KRIO őssejtbank, Baby Center, Babadiszkont, Babapalota, Babaszafari, Babakirály, Gallardó babakocsik, Metlife Biztosító, Avon, Oriflame, Univer, Kynga body, Tündérszép bababolt és még sorolhatnánk.

Ezen kívül több mint 800 asztalon magánszemélyektől tudnak vásárolni használt babaholmikat.

Óránként ajándék sorsolás a belépők között! Fődíj egy 3 nap 2 éjszakás pihenés a Naspolya Panzióban!

A játszóházban egész nap zenés előadások, Balássy Betty és Varga Feri gyerekkoncertje, Don Pedro bohóc, Kanga Tréning, Maminbaba bemutatók, foglalkoztatók, sok nyeremény és játszóház várja az apróságokat.

IDŐPONT: 2019. április 28., vasárnap, 9.00-16.00-ig

HELYSZÍN: BUDAPEST – HUNGEXPO B PAVILON

Honlap: www.pestibabaexpo.hu

Facebook:  https://www.facebook.com/pestibabaexpo/

Jegyvásárlás a helyszínen!

Felnőtteknek 990.- Ft, gyerekeknek ingyenes!

 

A PARKOLÁS INGYENES!

Mindenkit szeretettel várnak, és találkozhattok a Happy Family munkatársaival is.