Piknikezik a család – kiegészítők a családi piknikhez

A piknikek azon családi programok közé tartoznak, amelyek ugyan igényelnek némi szervezést, de általában mély benyomást is hagynak – jó értelemben, a család tagjaiban. Ha nagyon meleg van, akkor vízpart, vagy magasabb hegyvidéki célpontot érdemes betervezni.

NEM AKAROK EGY BŐRÖNDNYI CUCCOT MAGAMMAL VINNI

Teljesen megértjük, mi sem szeretnénk, sőt azt sem szeretnénk, ha tengernyi szemét gyűlne fel a piknikezés után, ezért most csupa olyan kiegészítőt fogunk ajánlani, ami környezettudatos, műanyagmentes életmódhoz ad segítséget, emellett praktikusak, és persze nem utolsósorban jól is néznek ki.

Szükséged lesz egy mindent is elnyelő (szendvics, zöldség, gyümölcs) tárolóra. Ez a piros táska, belül alumínium béléssel rendelkezik, ami a hosszantartó hűtést segíti elő.

A rágcsákat, feldarabolt gyümölcsöket célszerű az erre kitalált rekeszes ételtárolókba elhelyezni. Ebben a baglyosban három rekesz található, jut hely minden finomságnak. Gyerekbarát, könnyen nyitható fajta, ólommentes, BPA-, PVC- és ftalátmentes, betartva a legszigorúbb előírásokat.

Inni is kell valamiből, a megfelelő folyadékpótlás elengedhetetlen, különösen nagy melegben. A filc borítás megvédi az üveg kulacsot, és megőrzi a benne lévő folyadék hőmérsékletét, a felnőttek számára ideális választás.A gyerekeknél, legalábbis a mi tapasztalataink szerint, már a kulacs kinézetével is nagy eredményeket lehet elérni, a nagyobb folyadékbevitel érdekében. Válasszátok az extra hosszú ideig használható sárga tengeralattjárós kulacsot, vagy az átlátszó, szuper kemény, különleges Tritanból készült dinós kulacsot, ami egészen biztosan nem bocsát ki BpA-t.

A gyerekek is besegíthetnek a cipelésben, válasszunk kényelmes hátizsákot számukra. A tigrises zsákban találunk hőszigetelt elülső zsebet, míg a flamingós változat minden eleme mozgatható, a háta ergonomikusan lett kialakítva, és nem utolsó sorban 50% -ban PET palack újrahasznosításából készült.

Játék ajánlónk már korábban is volt (https://happyfamily.hu/eljott-a-szabadteri-jatekok-ideje/ ), de kiegészítjük még két játékkal, amelyek az egész családnak szórakozást fognak nyújtani. Ha csak kicsit is szeles az idő, akkor ne hagyjátok ki a sárkányeregetést, ez a különleges madár alakú sárkány például a szárnyakban található üvegszálás rudazatnak köszönhetően kiválóan fog repülni. Időjárástól független a bogárnézegetés, amihez ezt a 10x-es nagyításra képes, hordozható nagyítót ajánljuk, amivel könnyedén tanulmányozhatják a gyerekek a környezetüket.

JÓ PIKNIKEZÉST KIVÁNUNK NEKTEK A MINIPIAC NEVÉBEN IS!

Forrás és fotók: Minipiac