Páratlan játék FB oldalunkon – DRHAZI ajándékcsomagokért

Nagyon szeretünk játszani, de még ennél is jobban szeretünk Nektek játékot szervezni! A mai pedig igazán különleges lesz: a barátnőknek szeretnénk kedveskedni egy kis kényeztetéssel.

Ráadásul nem is akármivel! Emlékeztek rá? Már többször foglalkoztunk a DRHAZI különleges bőrápolási termékekkel, és nagyon szeretjük őket, így arra gondoltunk, itt az idő, hogy Titeket is meglepjünk vele. Ráadásul igen különleges termékeket választottunk hozzá. Hogy mit is kell tudni róluk?

Az egyik a DRHAZI Ageless Beauty Soft cream – 30 ml 13760 Ft

Ez a krém maga a csoda! DRHAZI bőrazonos struktúrájú arckrém, melynek 100% természetes hatóanyaga bőrré válik. Könnyű és gyorsan felszívódó hidratáló krém hatóanyagkomplexe táplálja és mélyen hidratálja a bőrt. Modern peptidek egy komplex keverékét tartalmazza, mely sejtszinten képes átstrukturálni a bőr szerkezetét. Forradalmian új összetétele tökéletes megoldást kínál az azonnali és látványos anti-aging hatás eléréséhez. Kizárólag sejtszintű, és innovatív, láthatatlan, de mégis mechanikai hatású fényvédőt tartalmaz. SPF15+, PPD10

A szemkörnyék érzékeny bőre is ápolásra szorul igaz? Akkor legyen a másik egy DRHAZI Ageless Beauty Eye cream -15 ml 10790 Ft
DRHAZI bőrazonos struktúrájú krém, melynek 100% természetes hatóanyaga bőrré válik. Innovatív hightech hatóanyagai azonnal és szemmel láthatóan kisimítják a bőr felületét és eltüntetik a szem és száj körüli szarkalábakat. A búzavirágvíz nyugtatja a szemet, a finom, tápláló olajok feltöltik a bőrt, a Ceramid komplex megújítja a bőr sejtmátrix szerkezetét, az acmella kivonat és a speciális nano peptidek DNS szinten hatva serkentik a fibroblasztok biomechanikai működését és segítik átszervezni a bőrszerkezetet. Minden bőrtípus fiatalító ápolására alkalmas.

És most jön a lényeg! Három szerencsés játékosunk kipróbálhatja mindkét terméket! Hogy mit kell tenni hozzá? A feladat teljesen egyszerű: a FB oldalunk játék posztja alatt taggeld két barátnődet, akikkel szívesen kipróbálnátok a DRHAZI szuper termékeket, és ha Ti lesztek a szerencsések, megnyerhetitek a 3 db, egyenként 28 000 Ft értékű  DRHAZI ajándékcsomagot.

A nyereményjáték időtartama: 2018. május 25. (péntek) 12:00 órától 2018. május 31. (csütörtök) 19:59 óráig

Sorsolás: 2018. június 1. péntek 12:00

Csak súgunk, ha szólsz barátnőidnek, hogy kommenteljenek és taggeljenek ők is, nő az esélyetek! Játékra fel!

A játékszabályt itt olvashatjátok.

MEGOSZTÁS